Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

PSG Bordeaux İddaa Tahmini 13.03.2022

Fransa Ligue 1 sahnesinde 28. hafta heyecanı yaşanırken, 13 Mart Pazar günü fikstüründe lider PSG ile en zayıf halka Bordeaux karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 3 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 15:00.

Rexbet, PSG galibiyetine 1.15, beraberliğe 8.00, Bordeaux galibiyetine ise 21.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.32, 2.5 Alt 3.51 oran kazandırıyor.

PSG Devler Ligi’ne Veda Etti

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final biletine odaklanan PSG, Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz haftayı 1-0’lık Nice mağlubiyetiyle noktalarken, ilk maçta 1-0 mağlup etmeyi başardığı Real Madrid’e deplasmanda 3-1 mağlup oldu ve devler sahnesine veda etti. Mbappe ile 1-0 öne geçmeyi başaran ev sahibinde, kaleci Donnarumma ve savunmanın büyük hatası beraberlik golünü getirirken, PSG bir daha toparlanamadı. Tarihinde Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu bulunmayan ev sahibi, bir kaz daha kupa hayallerine veda etti. Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyetle kapatsa da, en yakın rakibinin 13 puan üzerinde liderliğini sürdüren Mauricio Pochettino’nun öğrencileri, tamamen lige odaklanırken, bu hafta galibiyeti hedefliyor.

Bordeaux En Alt Sıradan Çıkamadı

Fransa Ligue 1’de 27. hafta geride kalırken, konuk ekip Bordeaux teknik adam hamlesine rağmen en zayıf halka olmaktan kurtulamadı. 3 hafta önce göreve David Guion’u getiren konuk ekip, yeni hocasıyla puan kayıplarına devam etti ve galibiyet hasretini 5 maça çıkardı. Geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Troyes’e 2-0’lık skorla kaybeden konuk ekip, ligin en alt sırasında son 11 haftaya girecek. Lider karşısına deplasmanda çıkacak olan Bordeaux, 27 haftadan sadece 4 galibiyet çıkarırken, kalesinde gördüğü 65 golle ligin en kötü savunma performansını ortaya koydu.

PSG – Bordeaux Maç Bilgileri

PSG – Bordeaux Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 15.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi François Letexier. Mücadele Parc des Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG takımında Sergio Ramos ve Ander Herrera sakat. Bordeaux cephesinde ise Mehdi Zerkane, Jimmy Briand, Benoit Costil, Tom Lacoux ve Ricardo Mangas’ın sakatlığı bulunuyor.

PSG’nin 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Keylor Navas, Achraf Hakimi, Marquinhos, Presnel Kimpembe, Juan Bernat, Idrissa Gueye, Marco Verratti, Mbappe, Angel Di Maria, Lionel Messi, Neymar.

Bordeaux’un ilk 11’i Belli mi?

Bordeaux’un muhtemel kadrosu: Gaetan Poussin, Mexer, Marcelo, Ahmedhodzic, Gregersen, Fransergio, Oudin, Adli, Sissokho, Hwang, Niang.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de liderliğini sürdüren PSG, 2 maçtır devam eden mağlubiyetlerine ligin en zayıf halkası Bordeaux karşısında son verecek ve haftayı farklı galibiyetle kapatacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.28

Rexbet Oranı: H1, Oran 1.43

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Lider evinde rahat bir galibiyet aldı. Şampiyonlar Ligi’ne veda ederek Fransa Ligue 1’e dönen PSG, iç sahada 3 puanı 3 farkla ulaştı. Kazananları tebrik ederiz.