Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Torino İnter İddaa Tahmini 13.03.2022

13 Mart Pazar günü İddaa fikstüründe yer alan İtalya Serie A Ligi 29. hafta mücadelesinde, Torino ile İnter kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 22:45‘te başlama düdüğü çalınacak mücadele S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Rexbet, Torino galibiyetine 5.50, beraberliğe 3.75, İnter galibiyetine ise 1.68 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.83, 2.5 Alt 2.00 oran kazandırıyor.

Torino Galibiyeti Unuttu

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Bologna deplasmanına konuk olan Torino, deplasmanda maç boyunca etkisiz kalırken, sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı. Hücum hattında etkisiz kalsa da, savunmada hataya yer vermeyen ev sahibi, İtalya Serie A Ligi’nde tam 6 haftadır puan kaybediyor. Son 6 haftadan 3 mağlubiyet, 3 beraberlik alan Torino, 34 puanda kalırken, 11. sıraya kadar geriledi. Avrupa umutları büyük ölçüde sona eren ev sahibi, bitime 10 hafta kala düşme hattından 12 puan uzaklıkta yer alırken, puan farkını korumak ve sezonu düşme hattından uzak bir konumda tamamlamak istiyor.

İnter Şampiyonluğa Odaklandı

İtalya Serie A Ligi’ne geçtiğimiz haftayı 5-0’lık Salernitana galibiyetiyle kapatan İnter, ligde liderlik şansını sürdürürken, 4 maç sonra galip geldi. 1 maç eksikle liderin 2 puan gerisinde yer alan Simone Inzaghi’nin öğrencileri, galibiyetlerine Şampiyonlar Ligi sahnesinde devam etse de, Liverpool deplasmanında alınan 1-0’lık galibiyet, çeyrek final bileti için yeterli olmadı. İlk maçı 2-0 kaybeden İnter, 61. dakikada 1-0 öne geçmeyi başarırken, 63. dakikada Alexis Sanchez kırmızı kartla oyundan atıldı ve konuk ekibin farklı galibiyetine engel oldu. İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu rotasını yeniden lige çevirirken, liderlik şansını elinde tutmaya devam etmek istiyor.

Torino – İnter Maç Bilgileri

Torino – İnter Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Torino takımında Mohamed Fares ve Dennis Praet sakat. İnter cephesinde ise Stefan De Vrij Covid19 sebebiyle karantinada olduğundan kadroda yer almıyor.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Etrit Berisha, Demba Seck, Vojvoda, Zima, Rodriguez, Singo, Brekalo, Lukic, Karol Linetty, Andrea Belotti, Sanabria.

İnter‘in ilk 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Samir Handanovic, Denzel Dumfries, Bastoni, Milan Skriniar, Federico, Dimarco, Marcelo Brozovic, Nicolo Barealla, Hakan Çalhanoğlu, Ivan Perisic, Lautaro Martinez, Edin Dzeko.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’ne odaklanan İnter, 2 maçtır aldığı galibiyetler ve sergilediği harika futbolla toparlanma sinyalleri verdi. İnter deplasmanda kazanmaya devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.48

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.68

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Gleison Bremer ve Alexis Sanchez’in golleri skoru belirlerken, iki takımda 1’er puana razı geldi. İnter şampiyonluk yarışında kritik bir hataya imza attı.