Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Frankfurt Bochum Bahis Tahmini 13.03.2022

Frankfurt ile Bochum, Almanya Bundesliga‘nın 26. haftası kapsamında karşı karşıya geliyor. 13 Mart Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:30‘da başlama düdüğü çalınacak maçın yayın ekranı ise beIN SPORTS 4 vetivibu SPOR 4.

Deutsche Bank Park Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Frankfurt galibiyetine 1.95, beraberliğe 3.60, Bochum galibiyetine ise 4.00 oran belirlemiş durumda.

Frankfurt Galibiyet Peşinde

Frankfurt cephesinde moraller yerinde. Almanya Bundesliga’da 25. haftayı 4-1’lik Hertha Berlin galibiyetiyle kapatan ev sahibi, ligde tam 3 haftalık mağlubiyet serisinin ardından kazanmayı başarırken, Avrupa Ligi’nde ise Real Betis engelini deplasmanda 2-1 geçmeyi başardı ve çeyrek final kapsını araladı. Zorlu İspanya deplasmanında etkisini sürdüren Frankfurt, Avrupa dönüşü ligdeki etkisini sürdürmek istiyor. Bitime 9 hafta kala 10. sırada yer alan Oliver Glasner’in öğrencileri, üst sıralara yetişmek istiyorsa, galibiyetlerine devam etmek zorunda.

Bochum Rahat Konumda

Almanya Bundesliga’nın yeni temsilcisi olarak ilk 25 hafta Thomas Reis önderliğinde mücadele eden Bochum, 9 galibiyet, 5 beraberlik, 11 mağlubiyetle 32 puan toplamayı başarırken, bitime 9 hafta kala düşme hattının 9 puan üzerinde kalmayı başardı. Ligde rahat bir konumda yer alan ve hedeflediği gibi düşme hattından uzak kalmayı başaran Bochum, son 6 haftada sadece Leipzig’e mağlup olurken, geçtiğimiz hafta Leipzig mağlubiyetinin ardından ligin en zayıf halkası Fürth’ü iç sahada 2-1 mağlup etmeyi başardı. Konuk ekip son 6 haftanın 5’inde skor üretmeyi başarırken, hücum hattında etkili oldu. Bochum düşme hattı ile puan farkını açmak istiyor.

Frankfurt – Bochum Maç Bilgileri

Frankfurt – Bochum Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Deutsche Bank Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Frankfurt takımında Diant Ramaj ve Ragnar Ache sakat. Bochum cephesinde ise Simon Zoller ve Jürgen Locadia sakat. Luis Hartwig ve Maxim Leitsch Covid19 sebebiyle karantinada bulunuyor.

Frankfurt’un 11’i Belli mi?

Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, N’Dicka, Chandler, Melo, Toure, Djibril Sow, Rode, Ajdin Hrustic, Sow, Lindstrom, Borre.

Bochum’un ilk 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Esser, Gamboa, Stafylidis, Kotchap, Antwi-Adjej, Robert Tesche, Anthony Losilla, Löwen, Pantovic, Polter, Asano.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’nın orta sıralarında yer alan Frankfurt ve Bochum, ligdeki rahat konumlarını korumak istiyor. İki takımında zorlu mücadelede skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Frankfurt galibiyetiyle sonuçlanan mücadelede, iki takımda karşılıklı gollere imza attı. Almanya Bundesliga’da bu hafta yanılmadık. Kazananları tebrik ederiz.