Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Bayer Leverkusen Köln Bahis Tahmini 13.03.2022

Almanya Bundesliga sahnesinde 26. hafta heyecanı yaşanmaya devam ederken, 13 Mart Pazar günü Bayer Leverkusen sahasında Köln‘ü konuk edecek. Türkiye saati ile 17:30’da başlayacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 3.

Bets10, Bayer Leverkusen galibiyetine 1.62, beraberliğe 4.50, Köln galibiyetine ise 5.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.48, KGYOK 2.60 oran kazandırıyor.

Leverkusen Avrupa’da Kaybetti

Almanya Bundesliga’da 25. haftayı 1-1’lik Bayern Münih beraberliğiyle noktalayan Bayer Leverkusen, lider karşısında sergilediği harika mücadeleyle Avrupa sahnesine moralli çıkarken, Son 16 Turu’nun ilk maçında Atalanta’ya deplasmanda 3-2 kaybetti. Maça hızlı başlayan ve Aranguiz’in golüyle 11. dakikada öne geçmeyi başaran ev sahibi, savunmadan çıkarken yaptığı önemli top kayıplarıyla rakibine önemli gol fırsatları verdi ve ilk maçı 3-2’lik skorla kaybetti. İtalya deplasmanında iyi mücadelesine karşın mağlup olan Gerardo Seoane’nin öğrencileri, Almanya Bundesliga’da ise son 9 haftaya 3. sırada girmeyi başarırken, Köln karşısında yerini kaybetmek istemiyor.

Köln Üst Sıralardan Uzaklaşıyor

Köln, Almanya Bundesliga’da son 2 haftayı 5 puan kaybıyla geçirdi. Ligin en zayıf halkası Fürth ile 1-1 berabere kalarak puan kayıplarına başlayan Steffen Baumgart’ın öğrencileri, geçtiğimiz hafta ise evinde en yakın rakibi Hoffenheim’a 1-0 kaybetti. Maç boyunca yakın rakibi karşısında dişe diş bir mücadele ortaya koyan Köln, yakaladığı gol fırsatlarını bir türlü değerlendirmeyi başaramazken, Hoffenheim ise fırsatları daha iyi değerlendirdi ve kazanan taraf oldu. 25 haftadan 9 galibiyet, 9 beraberlik, 7 mağlubiyetle 36 puan toplamayı başaran Köln, bitime 9 hafta kala 8. sırada yer alırken, konuk ekibin 6. sıra ile arasındaki puan farkı 5’e yükseldi. Köln son haftalarda Avrupa hedefinden uzaklaşıyor.

Bayer Leverkusen – Köln Maç Bilgileri

Bayer Leverkusen – Köln Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele BayArena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayer Leverkusen takımında Andrei Lunev, Karim Bellarabi ve Patrik Schick’in sakatlığı bulunuyor. Köln cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Bayer Leverkusen’nin 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’nin muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Fayçal Tapsoba, Tah, Hincapie, Daley Sinkgraven, Wirtz, Frimpong, Exequiel Palacios, Andrich, Diaby, Lucas Alario.

Köln’nün ilk 11’i Belli mi?

Köln’nün muhtemel kadrosu: Timo Horn, Schmitz, Hübers, Kilian, Hector, Duda, Cshaub, Salih Özcan, Kainz, Modeste, Uth.

İddaa Tahmini

Bayer Leverkusen, Avrupa sahnesinde yorgun dönse de, Almanya Bundesliga sahnesinde puan kaybetmeyecek ve iç saha galibiyetiyle 3. sıradaki yerini koruyacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.45

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.62

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Köln deplasmandan sürpriz bir galibiyetle çıkmayı başardı. Köln zorlu Bayer Leverkusen deplasmanında Kingsley Schindler’in golüyle kazandı.