Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund Arminia Bielefeld İddaa Tahmini 13.03.2022

Borussia Dortmund sahasında Arminia Bielefeld‘i konuk edecek. 13 Mart Pazar günü fikstüründe yer alan Almanya Bundesliga mücadelesi, Türkiye saati ile 19:30‘da başlarken, beIN SPORTS 2 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bets10, Borussia Dortmund galibiyetine 1.28, beraberliğe 6.00, Arminia Bielefeld galibiyetine ise 11.00 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.16, beraberliğe 4.70, konuk ekibe ise 7.20 oran veriyor.

Borussia Dortmund Yarışı Bırakmadı

Almanya Bundesliga’da 24 haftayı 16 galibiyet, 2 beraberlik, 6 mağlubiyetle 50 puan toplamayı başaran Borussia Dortmund, maç eksiğiyle liderin 9 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Geçtiğimiz haftayı bay geçen Marco Rose ve ekibi, Avrupa defterinin tamamen kapandığı bu süreçte dinlenme fırsatı buldu. Son 3 haftada tam 10 gol bulmayı başaran, kalesinde ise sadece 1 gole izin veren Dortmund, Union Berlin ve Gladbach engellerini farklı galibiyetlerle geçmeyi başarırken, son maçta Augsburg engeline takıldı ve deplasmandan 1-1’lik beraberlikle döndü. Son haftalarda iyi performanslar sergileyen Dortmund, bitime 10 hafta kala şampiyonluk yarışında puan farkının açılmasını istemiyor.

Arminia Bielefeld Evinde Kaybetti

Almanya Bundesliga’nın 25. haftasında Augsburg ile evinde karşı karşıya gelen Arminia Bielefeld, en yakın rakibine iç sahada 1-0’lık skorla geçilirken, üst üste 2. mağlubiyetini alan konuk ekip, küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye devam etti. Son 4 haftadan 3 puan çıkarabilen Frank Kramer’in öğrencileri, 6 maçlık yenilmezlik serisinin ardından tekrar boy gösteren düşüşle birlikte, sezonun sona ermesine 9 hafta kala, Play Out hattının 2, düşme hattının ise 3 puan üzerinde yer alıyor. Zor günler geçiren Bielefeld, Dortmund deplasmanında bu hafta sürpriz arayacak. Konuk ekibin deplasmanda galibiyete ihtiyacı var.

Dortmund – Arminia Bielefeld Maç Bilgileri

Borussia Dortmund – Arminia Bielefeld Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Signal Iduna Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Borussia Dortmund takımında Mateu Morey, Marcel Schmelzer, Manuel Akanji ve Thomas Meunier sakat. Raphael Guerreiro Covid19 sebebiyle karantinada olduğu için kadroda bulunmuyor.

Borussia Dortmund’un 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Gregor Kobel, Axel Zagadou Nico Schulz, Hummels, Brandt, Bellingham, Guerreiro, Reus, Mahmoud Dahoud, Thorgan Hazard, Donyell Malen.

Arminia Bielefeld’in ilk 11’i Belli mi?

Arminia Bielefeld’in muhtemel kadrosu: Stefan Ortega, Kunze, Cedric Hoorn, Nilsson, Robin Hack, Schöpf, Amos Pieper, Lasme, Fabian Kunze, Okugawa, Florian Krüger.

İddaa Tahmini

Lider Bayern Münih ile şampiyonluk mücadelesi veren Dortmund, bitime 9 hafta kala kolay kolay hataya izin vermeyecek ve evinde düşme tehlikesindeki Bielefeld’i zorlanmadan mağlup edecektir.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.53

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Dortmund liderliğe bir adım daha yakınlaştı. Ev sahibine 3 puanı getiren gol 21. dakikada Marius Wolf’dan geldi.