Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Greuther Fürth Leipzig İddaa Tahmini 13.03.2022

beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından 13 Mart Pazar akşamı Türkiye saati ile 21:30‘da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Greuther Fürth ile Leipzig kozlarını paylaşacak.

Bets10, Greuther Fürth galibiyetine 9.00, beraberliğe 5.50, Leipzig galibiyetine ise 1.35 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.54, 2.5 Alt 2.56 oran kazandırıyor.

Zayıf Halka Greuther Fürth

Almanya Bundesliga’nın yeni temsilcileri arasında yer alan Greuther Fürth, ligde kalmakta zorlanırken, bitime 9 hafta kala küme düşme adayları arasında başı çekiyor. 25 haftalık fikstürde en alt sıradan kurtulmayı başaramayan ev sahibi, geçtiğimiz hafta en yakın rakiplerinden Bochum’a deplasmanda 2-1 kaybederken, en zayıf halka olmaya devam etti. 25 maçtan sadece 3 galibiyet çıkarabilen Fürth, kalesinde gördüğü 64 gole karşılık, rakip filelere ise sadece 23 gol gönderebildi. Stefan Leitl yönetiminde zor günler geçirse de, teknik adam ısrarını sürdüren ev sahibi, Almanya Bundesliga’da kalmak adına güven vermemeye devam ediyor.

Leipzig Üst Sıraları Bırakmıyor

Leipzig, Almanya Bundesliga sahnesinde teknik adam değişikliğinin ardından üst sıraları zorlamaya devam ediyor. Domenico Tedesco yönetiminde son 8 haftada sadece lider Bayern Münih’e kaybeden Leipzig, geri kalan 7 haftadan ise 6 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Tedesco’nun göreve gelişiyle birlikte ligde kolay kolay mağlup olmayan konuk ekip, 25 hafta sonunda 41 puanla 5. sıraya kadar yükseldi. Üst sıralarda kritik puan kayıplarını yaşandığı son haftalarda fırsatları iyi değerlendirmeyi başaran Leipzig, 2. ile arasındaki puan farkını 9’a kadar indirmeyi başardı. Formda Leipzig deplasmanda galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Greuther Fürth – Leipzig Maç Bilgileri

Greuther Fürth – Leipzig Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Sportpark Ronhof Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Greuther Fürth takımında Robin Kehr ve Marius Funk sakat. Leipzig cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Greuther Fürth’ün 11’i Belli mi?

Greuther Fürth’ün muhtemel kadrosu: Sascha Burchert, Dudziak, Meyerhöfer, Itter, Tillmann, Christiansen, Leweling, Griesbeck, Viergever, Seguin, Hrgota.

Leipzig’in ilk 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Petre Gulasci, Angelino, Willi Orban, Angelino, Lukas Klostermann, Benjamin Hendricks, Amadou Haidara, Christopher Nkunku, Konrad Laimer, Dani Olmo, Andre Silva.

İddaa Tahmini

Son 4 haftadan namağlup çıkmayı başaran ve 5. sıraya yükselen Leipzig, Bundesliga’nın en zayıf halkası Fürth karşısında etkisini sürdürecek ve haftayı rahat bir galibiyetle kapatacaktır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.67

Best10 Oranı: H2, Oran 1.92

Maç Sonucu: 1-6

Maç Sonu Editör Yorumu: Leipzig haftaya 6 golle damga vururken, Fürth deplasmanından 5 farklı galibiyetle dönmeyi başardı. Leipzig bizleri ligin zayıf halkası Fürth karşısında bizleri yanıltmadı.