Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Arsenal Leicester City Bahis Tahmini 13.03.2022

İngiltere Premier Lig’de ilk 4 umutlarını sürdüren Arseanal iç sahada, Leicester City karşısında 3 puan arayacak. Karşılaşma saat 19.30’da start alacak ve S SPORT kanalından takip edilebilecek.

Arsenal ve Leicester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Arsenal kazanır 1.52, beraberlik 4.65, Leicester City kazanır ise 6.30 olarak açıklanmış. 

Arsenal 4 Maçtır Kazanıyor

Arsenal, galibiyet serisine bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz hafta sonu konuk oldukları Watford deplasmanından 3-2’lik galibiyet ile döndüler. Premier Lig’de üst üste 4 maçtır kazanmayı başaran Mikel Arteta’nın öğrenncileri, Şampiyonlar Ligi umutlarını da devam ettiriyor. Üstelik diğer rakiplerine nazaran Arsenal’ın 2 maçı da eksik. Son 4 maçta 12 puan toplayan Arsenal, bu hafta Leicester City karşısında da 3 puan peşinde. Maç öncesinde Arsenal’da eksik bulunmadığını belirtelim.

Leicester City Sürpriz Peşinde

Leicester City, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. King Power’da konuk ettikleri Leeds United’ı 1-0 ile geçtiler. Bir önceki hafta ise Turf Moor’da Burnley’i 2-0 mağlup etmişlerdi. Son 2 maçta 6 puan toplayan ve çıkışa geçen Brendan Rodgers’ın ekibi, bu hafta ise Emirates’de Arsenal karşısında puan arayacak. Karşılaşma öncesinde Leicester City’de Timothy Castagne, Jonny Evans ve Ryan Bertrand’ın sakatlıkları devam ediyor.

Arsenal – Leicester City Maç Bilgileri

Arsenal – Leicester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Emirates Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leicester City’de Timothy Castagne, Jonny Evans ve Ryan Bertrand’ın sakatlıkları devam ediyor.

Arsenal'ın 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Takehiro Tomiyasu, Gabriel, Ben White, Kieran Tierney, Pablo Mari, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Emile Smith Rowe, Nicolas Pepe, Alexandre Lacazette

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Ricardo Pereira, Filip Benkovic, Jannick Vestergaard, Luke Thomas, Marc Albrighton, Youri Tielemans, Hamza Choudhury, James Maddison, Harvey Barnes, Jamie Vardy

İddaa Tahmini

Arsenal, maçın favorisi. Leicester City toparlanma sinyalleri veriyor ama Arsenal’a karşı işleri kolay değil. Arsenal, taraftarı önünde kazanır ve haftayı 3 puan ile kapatır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.35

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.52

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal’da çıkış devam etti. Leicester City karşısında da kazanan Arsenal, Premier Lig’de üst üste 5. galibiyetini aldı.