Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

West Ham Aston Villa İddaa Tahmini 13.03.2022

İngiltere Premier Lig’de üst üste 3 maçtır kazanmayı başaran Aston Villa, bu hafta West Ham deplasmanında da 3 puan arayacak. Saat 17.00’de başlayacak karşılaşma S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek. 

West Ham – Aston Villa arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. West Ham kazanır 2.42, beraberlik 3.35, Aston Villa kazanır ise 3.10 olarak açıklanmış.

West Ham 4 Maç Sonra Kaybetti

West Ham, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Liverpool deplasmanından puansız döndü. Anfield’da konuk oldukları rakibine 1-0 kaybettiler. Liverpool karşısında önemli pozisyonlar buldular ama değerlendiremediler. Premier Lig’de 4 maçlık yenilmezlik serisi de sona eren Londra ekibi, bu hafta Aston Villa ile karşı karşıya gelecek. West Ham’ın ilk 6 umutları için kazanması gereken bir karşılaşma. Maç öncesinde West Ham’da Angelo Ogbonna, Vladimir Coufal ve Arthur Masuaku’nun sakatlıkları devam ediyor.

Aston Villa Sürpriz Peşinde

Aston Villa, geçtiğimiz hafta yine kazanan takımlardan biriydi. Elland Road’da Leesd United’a konuk olan Steven Gerrard’ın öğrencileri, sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Philippe Coutinho, yine etkili bir performans göstererek Aston Villa’ya galibiyeti getiren isimlerden biriydi. Premier Lig’de üst üste 3 maçtı kazanmayı başaran Aston Villa, orta sıralardaki yerini koruyor. Bu hafta West Ham deplasmanına konuk olacaklar ve yine galibiyet peşindeler. Maç öncesinde Aston Villa’da Bertrand Traore ve Marvelous Nakamba’nın sakatlıkları var.

West Ham – Aston Villa Maç Bilgileri

West Ham – Aston Villa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele London Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

West Ham’da Angelo Ogbonna, Vladimir Coufal ve Arthur Masuaku’nun sakatlıkları devam ediyor. Aston Villa’da Bertrand Traore ve Marvelous Nakamba’nın sakatlıkları var.

West Ham'ın 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Benjamin Johnson, Issa Diop, Craig Dawson, Aaron Cresswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals, Michail Antonio

Aston Villa'nın ilk 11’i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Damian Martinez, Matty Cash, Kortney Hause, Tyrone Mings, Lucas Digne, Douglas Luiz, John McGinn, Emi Buendia, Philip Coutinho, Jacob Ramsey, Ollie Watkins

İddaa Tahmini

Aston Villa, üst üste 3 maçtır kazanmayı başarıyor. Geçen haftada rahat bir galibiyet aldılar. Hücum hattında iyi bir ritim yakaladılar. West Ham’da iç sahada rahat skor bulabiliyor. Hem West Ham’dan hem de Aston Villa’dan gol bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.56

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Aston Villa’nın 3 maçlık galibiyet serisi sona erdi. West Ham deplasmanında 2-1 kaybettiler.