TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Beşiktaş İddaa Tahmini 14.03.2022

Türkiye Süper Lig derbisinde 14 Mart Pazartesi günü, Galatasaray evinde Beşiktaş‘ı konuk edecek. Dev derbi Türkiye saati ile 20:00‘de sahne alırken, beIN SPORTS 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. NEF Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Atilla Karaoğlan düdük çalacak.

Bets10, Galatasaray galibiyetine 2.55, beraberliğe 3.60, Beşiktaş galibiyetine ise 2.85 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.80, 2.5 Alt 2.10 olarak verilmiş.

Galatasaray İspanya Deplasmanından İstediğini Aldı

Türkiye Süper Lig tarihindeki en kötü sezonlarından birini geçiren ve küme düşme tehlikesi yaşayan Galatasaray, 22 yıl önce müzesine götürdüğü UEFA Avrupa Ligi’nde ise namağlup bir performans grafiğiyle Son 16’da mücadele ediyor. Fatih Terim ile yollarını ayırdıktan sonra göreve Domenec Torrent’i getiren Sarı Kırmızılılar, Terim ayrılığının ardından UEFA Avrupa Ligi’nde namağlup performansını sürdürdü ve geçtiğimiz hafta konuk olduğu Barcelona deplasmanından golsüz beraberlikle dönmeyi başardı. Maç boyunca oyunu hakimi Barcelona olsa da Sarı Kırmızılılar zorlu Nou Camp deplasmanından istediğini almayı başardı. Türkiye Süper Ligi’nde ise haftayı 2-0’lık Konyaspor mağlubiyetiyle kapatan ev sahibi, düşme hattından 6 puan uzaklıkta yer alıyor. Beşiktaş derbisinin ardından Barcelona ile evinde rövanş maçına çıkacak olan Galatasaray, çok zorlu bir fikstürle karşı karşıya. Taraftarlarını sadece Avrupa’da mutlu etmeyi başaran ev sahibi, derbide güven vermiyor.

Beşiktaş 9 Maçtır Kaybetmiyor

Beşiktaş’ın, Türkiye Süper Lig’de tam 9 maçtır bileği bükülmüyor. Son 9 haftadan 4 galibiyet, 5 beraberlik alan Siyah Beyazlılar, yeni hocası Önder Karaveli ile bu sezonki en yüksek yenilmezlik serisini, derbi öncesi elde etti. Önder Karaveli ile 13 hafta önce anlaşma sağlayan Beşiktaş, Son 13 haftada ise sadece Konyaspor deplasmanından mağlup döndü. Hoca değişikliğiyle birlikte gözle görülür bir yükseliş içerisine giren Beşiktaş, Süper Lig’de bitime 10 hafta kala 45 puanla 8. sırada yer alıyor. Avrupa potasına dahil olmak isteyen konuk ekip, sezonun ilk yarısı iç sahada 2-1 mağlup etmeyi başardığı ezeli rakibi Galatasaray ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Altay ve Sivasspor galibiyetlerinin ardından geçtiğimiz hafta Başakşehir ile sahasında 2-2 berabere kalan Beşiktaş, sezonun geri kalanında sadece Avrupa hedefine tutunurken, son haftalardaki yükselişini derbi galibiyetiyle taçlandırmak istiyor.

Galatasaray – Beşiktaş Maç Bilgileri

Galatasaray – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 1 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Atilla Karaoğlan. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da derbi öncesi Arda Turan ve Fatih Öztürk’ün sakatlıkları bulunuyor. Beşiktaş’ta ise bu hafta Welinton Silva, Atiba Hutchinson, Miralem Pjanic, Oğuzhan Özyakup, Kevin N’Koudou ve Mert Günok sakat.

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: İnaki Pena, Sacha Boey, Victor Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Eric Pulgar, Taylan Antalyalı, Kerem Aktürkoğlu, Alexandru Cicaldau, Ryan Babel, Bafetimbi Gomis.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Domagoj Vida, Francisco Montero, Umut Meraş, Josef de Souza, Can Bozdoğan, Alex Teixeira, Rachid Ghezzal, Cyle Larin, Micy Batshuayi.

İddaa Tahmini

Zorlu İstanbul derbisine 9 maçlık yenilmezlik serisiyle çıkacak olan Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 mücadelesi veren Galatasaray karşısında galibiyet hedefine ulaşacak ve üst sıra savaşının içerisinde kalmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.50

Best10 Oranı: MS 2, Oran 2.85

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Kerem Aktürkoğlu ve Mostafa Mohamed işbirliği derbide Galatasaray’a galibiyeti getirdi. Sarı Kırmızılılar, Barcelona maçı öncesi derbiden harika bir galibiyet çıkardı ve moral depoladı.