Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Lazio Venezia İddaa Tahmini 14.03.2022

14 Mart Pazartesi günü İtalya Serie A Ligi kapsamında, Lazio ile Venezia karşı karşıya gelecek. 29. haftanın kapanış mücadelesi S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22:45‘te naklen yayınlanacak.

Bets10, Lazio galibiyetine 1.33, beraberliğe 5.50, Venezia galibiyetine ise 9.50 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.85, KGYOK 1.92 oran kazandırıyor.

Lazio İç Sahada Etkili

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Cagliari deplasmanına konuk olan Lazio, evine rahat bir galibiyetle dönmeyi başardı. Son 6 hafta sadece Napoli derbisinden puansız ayrılan ev sahibi, Avrupa’ya veda etmesinin ardından Caglairi deplasmanında aldığı 3-0’lık net galibiyetle güven tazeledi. Son 6 haftada 14 gol atıp, kalesinde sadece 3 gole izin veren ev sahibi, 28 hafta sonunda 7.’liğe yükseldi. Ligin en iyi iç saha performanslarından birini sergileyen Lazio, bu sezon 13 iç saha maçından sadece 2 kez mağlup ayrılırken, sadece Napoli ve Juventus derbilerinde mağlup oldu. Maurizio Sarri önderliğinde Avrupa hedefine yeniden tutunan Lazio, yükselişini düşme hattındaki Venezia karşısında sürdürmek istiyor.

Venezia Düşme Tehlikesinde

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Sassuolo’ya kaybeden Venezia, galibiyet hasretini tam 3 haftaya çıkarırken, son 3 haftadan 1 puan çıkarabildi ve bitime 10 hafta kala kendisini düşme hattının içerisinde buldu. Ligi yeni temsilcisi özellikle sezonun ikinci yarısı itibariyle düşüşe geçerken, Paolo Zanetti önderliğinde son 14 haftadan sadece 4 beraberlik, 1 galibiyetle 7 puan çıkarabildi. Düşme hattının üzeri ile arasında 3 puan fark bulunan Venezia, kısa sürede toparlanmak ve yeni yükseldiği Serie A Ligi’nde kalmak istiyor. Geçtiğimiz hafta sahasında Sassuolo’ya 4-1 kaybeden konuk ekip, 3-1’lik Hellas Verona mağlubiyetinin ardından düşüşünü sürdürdü.

Lazio – Venezia Maç Bilgileri

Lazio – Venezia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lazio’da Danilo Cataldi ve Manuel Lazzari sakat. Venezia cephesinde ise Tyronne Ebuehi, Michael Cuisance ve Luca Lezzerini sakat.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Thomas Strakosha, Luiz Felipe, Gabarron, Hysaj, Zaccagni, Adam Marusic, Milinkovic-Savic, Marusic, Felipe Anderson, Pedro, Ciro Immobile.

Venezia’nın 11’i Belli mi?

Venezia’nın muhtemel kadrosu: Sergio Romero, Ampadu, Ceccaroni, Caldara, Molinaro, Dor Peretz, Tessmann, Aramu, Crnigoj, Kiyine, Thomas Henry.

İddaa Tahmini

Rotasını İtalya Serie A Ligi’ne çeviren ve geçtiğimiz hafta deplasmandan 3 gollük farkla 3 puan çıkarmayı başaran Lazio, iç saha etkisini düşme hattındaki Venezia karşısında sürdürecek ve haftayı bir kez daha farklı galibiyetle noktalayacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.66

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.92

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Ciro Immobile attı, Lazio evinde haftayı galibiyetle noktaladı. Mücadelenin ilk yarısı golsüz beraberlikle geçilirken, skor üretmekte zorlanan Lazio’da sahneye yıldız isim Immobile çıktı ve tek golle takımına 3 puanı getirdi.