Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Crystal Palace Manchester City İddaa Tahmini 14.03.2022

İngiltere Premier Lig’de Pazartesi günü tek maç var. Crystal Palace evinde, Manchester City karşısında sürpriz arayacak. Mücadele saat 23.00’de start alacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Crystal Palace ve Manchester City  arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Crystal Palace kazanır 10.50, beraberlik 5.60, Manchester City  kazanır ise 1.32 olarak açıklanmış

Crystal Palace’dan 3 Puan

Crystal Palace, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Wolverhampton deplasmanından 2-0’lık galibiyet ile döndüler ve 3 puanın sahibi oldular. Mateta ve Zaha’nın golleriyle 3 puanı alan Crystal Palace, Premier Lig’de oynadığı son 3 karşılaşmada 7 puan topladı. Premier Lig’in son haftalardaki çıkış yakalayan takımı olarak dikkat çekiyorlar. Bu hafta ise Selhurst Park’ta Manchester City karşısında sürpriz arayacaklar. Karşılaşma öncesinde Crystal Palace’da Nathan Ferguson’un sakatlığı devam ediyor.

Manchester City Derbiyi Kazandı

Manchester City’de yüzler gülüyor. Geçtiğimiz hafta sonu Manchester derbisinde Manchester United’ı 4-1 ile geçerek 3 puanı alan Manchester City, Premier Lig’de liderliğini devam ettiriyor. Son 2 maçta Everton ve Manchester United maçlarından 6 puan çıkarttılar. Cumartesi günü Liverpool’un kazanmasıyla beraber puan farkı 3’e indi. Manchester City’nin bu hafta Crystal Palace deplasmanında hata yapmaması şart. Ryad Mahrez son haftalarda çok formda. Gösterdiği performans ile Manchester City’nin en dikkat çeken oyuncularının başında geliyor. Bu hafta Manchester City’de Ruben Dias’ın sakatlığı bulunuyor.

Crystal Palace – Manchester City Maç Bilgileri

Crystal Palace – Manchester CityMaçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Selhurst Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Crystal Palace’da Nathan Ferguson’un sakatlığı devam ediyor. Manchester City’de Ruben Dias’ın sakatlığı bulunuyor.

Crystal Palace'ın İlk 11'i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Jack Butkand, Joel Ward, Joachim Andersen, Gary Cahill, Marc Guehi, Luka Milivojevic, Eberechi Eze, Will Hughes, Conor Gallagher, Wilfred Zaha, Odsonne Edouard

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Joao Cancelo, John Stones, Aymeric Laporte, Oleksandr Zinchenko, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Ryad Mahrez, Raheem Sterling

İddaa Tahmini

Crystal Palace’ın lider Manchester City karşısında direnebileceğini sanmıyorum. Premier Lig’in şampiyonluk yolundaki en güçlü adayı Manchester Ciy, Crystal Palace deplasmanında kazanır ve liderliğini sürdürür.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.21

Best10 Oranı: MS 2, Oran 1.32

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Crystal Palace, haftayı sürpriz yaparak kapattı. Lider Manchester City’den puan almayı başardılar.