Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Leeds United Norwich City Bahis Tahmini 13.03.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Son sırada yer alan Norwich City deplasmanda, Leeds United’ın konuğu olacak. Mücadelenin saat 17.00’de S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Leeds United ile Norwich City takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Leeds United galibiyetine 1.58, beraberlik tercihine 4.50, Norwich City galibiyetine ise 5.70 verildiğini görüyoruz. 

Leeds United Alt Sıralarda

Leeds United, mağlubiyet serisini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta içi Aston Villa ile karşılaşan Jesse Marsch’ın ekibi, sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de oynadıkları son 6 karşılaşmadan da puan almayı başarmaadılar. Bu hafta ise Elland Road’da Norwich City’i konuk edecekler. Son 8 maçından galibiyet çıkartamayan Leeds United, düşme hattının sadece 2 puan üzerinde. Maç öncesinde Leeds United’da Tyler Roberts, Sam Greenwood, Kalvin Phillips ve Liam Cooper’ın sakat olduklarını belirtelim.

Norwich City’de Umutlar Tükeniyor

Norwich City’de kümede kalma umutları tükeniyor. Geçtiğimiz hafta içi Carrow Road’da Chelsea’yi konuk eden Norwich City, rakibine 3-1 mağlup oldu. Premier Lig’de oynadıkları son 5 karşılaşmada da mağlubiyet yaşayan Dean Smith’in ekibi, ligin son sırasında yer alıyor. Bu sezon Premier Lig’de en büyük düşme adayı olarak gösteriliyorlar. Sadece 4 galibiyet alabildiler ve kalan 12 haftada işleri çok zor diyebiliriz. Bu hafta Leeds United’a konuk olacak Norwich City’de Adam Idah ve Andrew Omobamidele sakat olan isimler.

Leeds United – Norwich City Maç Bilgileri

Leeds United – Norwich City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Elland Road Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leeds United’da Tyler Roberts, Sam Greenwood, Kalvin Phillips ve Liam Cooper’ın sakat olduklarını belirtelim. Norwich City’de Adam Idah ve Andrew Omobamidele sakat olan isimler.

Leeds United'ın 11’i Belli mi?

Leeds United’ın muhtemel kadrosu: Illan Meslier, Luke Ayling, Pscal Struijk, Diego Llorente, Stuart Dallas, Mateusz Klich, Robin Koch, Daniel James, Jack Harrison, Raphinha, Rodrigo

Norwich City'nin ilk 11’i Belli mi?

Norwich City’nin muhtemel kadrosu: Angus Gunn, Max Aarons, Ben Gibson, Ozan Kabak, Dimitris Giannoulis, Onel Hernandez, Todd Cantwell, Kenny McLean, Pierre Melou, Kieran Dowell, Teumu Pukki

İddaa Tahmini

Leeds United, son haftalarda puan almayı unuttu. Geçen hafta Aston Villa’ya farklı kaybettiler. Bu hafta Elland Road’da Norwich City’i mağlup ederler ve kümede kalma umutlarını sürdürürler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.41

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.58

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Leeds United, uzun bir aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Ellan Road’da Norwich City’i 3-1 mağlup ettiler ve moral buldular.