TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fatih Karagümrük Kayserispor İddaa Tahmini 18.03.2022

Spor Toto Süpr Lig’de heyecan devam ediyor. Fatih Karagümrük iç sahada, Kayserispor’u ağırlayacak. Mücadele saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Fatih Karagümrük Kayserispor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Fatih Karagümrük kazanır 2.19, beraberlik 3.55, Kayserispor kazanır ise 3.45 olarak açıklanmış.

Fatih Karagümrük İstikrarsız

Fatih Karagümrük, Altay karşısında yaşadığı beraberliğin ardından Hatayspor deplasmanında da puan kaybetti. Geçtiğimiz hafta sonu konuk oldukları Hatayspor deplasmanında 3-0 kaybettiler. El Kaabi’yi tutmakta çok zorlanan Fatih Karagümrük, maçın genelinde de sönük kaldı. Süper Lig’de oynadığı son 2 karşılaşmada 5 puan kaybeden Fatih Karagümrük, bu hafta Kayserispor’u konuk edecek. Maç öncesinde Fatih Karagümrük’de eksik bulunmadığını belirtelim. 

Kayserispor 3 Maçtır Kaybediyor 

Kayserispor, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Konyaspor’u konuk eden Sarı Kırmızılılar, sahadan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Maça müthiş başlayıp 2-0 öne de geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Süper Lig’de üst üste 3 maçtır mağlubiyet yaşayan Hikmet Karaman’ın ekibi, Antalyaspor ve Galatasaray’ın kazandığı haftayı puansız kapattı. Bu hafta ise Fatih Karagümrük deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Kayserispor’da Bernard Mensah’ın sakatlığı sürüyor. Lionel Carole’un ise cezalı olduğunu belirtelim. 

Fatih Karagümrük – Kayserispor Maç Bilgileri

Fatih Karagümrük – Kayserispor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’da Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Emiliano Viviano, Vegar Hedenstad, Ervin Zukanovic, Salih Dursun, Caner Erkin, Jimmy Durmaz, Kristijan Bistrovic, Lucas Biglia, Ahmed Musa, Yan Karamoh, Fabio Borini

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Fatih Karagümrük ve Kayserispor’un savunması alarm veriyor. Savunması sorunlu iki takımın maçında karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fatih Karagümrük, rahat bir galibiyet aldı. Emre Mor’un golleriyle Kayserispor’u 3-0 mağlup ettiler.