TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Çaykur Rizespor Trabzonspor İddaa Tahmini 18.03.2022

Spor Toto Süper Lig’de Cuma günü 2 maç var. Çaykur Rizespor evinde, Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Çaykur Rizespor ile Trabzonspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Çaykur Rizespor galibiyetinin 4.95, beraberlik tercihinin 4.30, Trabzonspor galibiyetinin ise 1.70 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Çaykur Rizespor 7 Maçtır Kazanamıyor 

Çaykur Rizespor, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Süper Lig’de Kasımpaşa deplasmanına konuk oldular ve sahadan 3-1’lik yenilgi ile ayrıldılar. Galibiyet hasreti 7 maça çıkan Karadeniz ekibi, küme düşme tehlikesi ile karşı karşıya. Yeni hocası Bülent Korkmaz yönetiminde de henüz galibiyet ile tanışamayan Çaykur Rizespor, bu hafta lider Trabzonspor ile karşı karşıy gelecek. Maç öncesinde Çaykur Rizespor’da Fabricio Baiano’nun kart cezalısı olduğunu belirtelim. 

Trabzonspor’da 3 Eksik 

Trabzonspor, geçtiğimi hafta Göztepe karşısında 3 puan almayı başardı. Rakibini 4-2 mağlup eden Bordo Mavililer, liderliğini sürdürdü. En yakın takipçisi Konyaspor’un 15 puan önünde liderliğini sürdürüyorlar. Süper Lig’de üst üste 13 maçtır kaybetmeyen Abdullah Avcı’nın öğrencileri, şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmış durumda. Bu hafta ise Çaykur Rizespor deplasmanına konuk olan Trabzonspor’un yine kazanması bekleniyor. Karşılaşma öncesinde Trabzonspor’da Vitor Hugo sakat. Tymoteusz Puchacz ve Uğurcan Çakırise kart cezalısı. 

Çaykur Rizespor – Trabzonspor Maç Bilgileri

Çaykur Rizespor – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Çaykur Didi Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Çaykur Rizespor’da Fabricio Baiano’nun kart cezalısı olduğunu belirtelim. Trabzonspor’da Vitor Hugo sakat. Tymoteusz Puchacz ve Uğurcan Çakırise kart cezalısı.

Çaykur Rizespor'un ilk 11’i Belli mi?

Çaykur Rizespor’un muhtemel kadrosu: Tarık Çetin, Gökhan Gönül, Sebastian Holmen, Carlos Ponck, Eren Albayrak, Gedson Fernandes, Ronaldo Mendes, Yannick Bolasie, Tyler Boyd, Fernando Boldrin, Joel Pohjanpalo

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Bruno Peres, Stefano Denswil, Ahmetcan Kaplan, Yusuf Erdoğan, Berat Özdemir, Manolis Siopis, Antonio Bakasetas, Anthony Nwakaeme, Edin Visca, Andreas Cornelius

İddaa Tahmini

Trabzonspor, maçın net favorisi. Düşme hattında yer alan ve haftalardır kazanamayan Çaykur Rizespor karşısında rahat bir galibiyet alacaklarını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.47

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.70

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor, uzun bir aradan sonra mağlubiyet ile tanıştı. Çaykur Rizespor deplasmanında penaltıdan yedikleri gollerle 3-2 kaybettiler.