Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Union Berlin İddaa Tahmini 19.03.2022

19 Mart Cumartesi akşamı Almanya Bundesliga sahnesinde, Bayern Münih ile Union Berlin kozlarını paylaşacak. Günün son maçı Türkiye saati ile 20:30‘da start alırken, beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 4 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Rexbet, Bayern Münih galibiyetine 1.20, beraberliğe 7.00, Union Berlin galibiyetine ise 15.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.80, KGYOK 2.00 oran kazandırıyor.

Lider Beraberliklere Razı Geldi

Şampiyonlar Ligi’nin çeyrek finalisti Bayern Münih, Almanya Bundesliga’da 2 haftadır kazanamıyor. Son 16 Turu’nda Salzburg ile karşı karşıya gelen Münih, 1-1 beraberlikle sona eren ilk maçın ardından, Avusturya temsilcisini geçtiğimiz haftada 7-1 mağlup etmeyi başarırken, harika bir zaferle döndüğü Bundesiga’da Hoffenheim ile 1-1 berabere kaldı. Kaleci Neuer’in harika performansına rağmen, 1-0 geriye düşmekten kurtulamayan Nagelsmann’ın öğrencileri, beraberliği yakalasa da, son 2 haftada 4 puan kaybetti. Hala liderliğini sürdüren Bayern Münih’in en yakın rakibi Dortmund ile arasındaki puan farkı 4’e indi. Son 8 haftaya girilirken farkı korumak isteyen ev sahibi, Union Berlin karşısında galibiyetlerine geri dönmek istiyor.

Union Berlin Güven Vermedi

Almanya Bundesliga’nın 26. haftasında, Play Out hattındaki Stuttgart’ı sahasında konuk eden Union Berlin, Wolfsburg deplasmanında alınan 1-0’lık mağlubiyetin ardından puan kayıplarını sürdürdü. Haftayı 1-1’lik beraberlikle kapatan Urs Fisccher’in öğrencileri, son 6 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabilirken, maç kazanmakta zorlanan konuk ekip 8. sıraya kadar geriledi. Avrupa umutları günden güne azalan Union Berlin, bu hafta lider Münih karşısında sürpriz arayacak. Son haftaların formsuz takımı, sezonun ilk yarısında çok daha etkili olmasına karşın, lidere evinde 5-2 kaybetmişti. Berlin deplasmanda güven vermiyor.

Bayern Münih – Union Berlin Maç Bilgileri

Bayern Münih – Union Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern Münih takımında Alphonso Davies, Corentin Tolisso ve Leon Goretzka sakat. Union Berlin cephesinde ise Grischa Prömel kart cezalısı. Keita Endo’nun sakatlığı bulunuyor.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Sven Ulreich, Benjamin Pavard, Niklas Süle, Dayot Upamecano, Lucas Hernandez, Kingsley Coman, Joshua Kimmich, Serge Gnabry, Leroy Sane, Thomas Müller, Robert Lewandowski.

Union Berlin’nin 11’i Belli mi?

Union Berlin’nin muhtemel kadrosu: Andreas Luthe, Trimmel, Giesselmann, Baumgartl, Paul Jaeckel, Ozcipka, Levin Öztunalı, Sheraldo Becker, Grischa Prömel, Haraguchi, Taiwo Awoniyi.

İddaa Tahmini

2 haftadır beraberliklere razı gelen Bayern Münih, Almanya Bundesliga sahnesinde yeniden yükselişe geçecek ve Union Berlin karşısında haftayı farklı galibiyetle kapatmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.33

Rexbet Oranı: H1, Oran 1.52

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Lewandowski maça damgasını vururken, Bayern Münih iç sahada zorlanmadan kazandı. Üst üste puanlar kaybeden lider, aldığı iç saha galibiyetiyle birlikte, Dortmund ile arasındaki puan farkını 7’ye çıkardı. Kazananları tebrik ederiz.