Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Greuther Fürth Freiburg Bahis Tahmini 19.03.2022

Almanya Bundesliga sahnesinde 19 Mart Cumartesi günü 27. hafta heyecanı yaşanmaya devam ederken, Türkiye saati ile 17:30‘da başlayacak mücadelede, Greuther Fürth ile Freiburg karşı karşıya gelecek.

beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak mücadelede Rexbet, Greuther Fürth galibiyetine 4.75, beraberliğe 4.00, Freiburg galibiyetine ise 1.72 oran belirlemiş durumda.

Greuther Fürth Dipten Çıkamadı

Greuther Fürth adım adım alt lige ilerliyor. Almanya Bundesliga’nın 26. haftasında evinde Leipzig’i konuk eden ligin en zayıf halkası, sahadan 6-1’lik hezimetle ayrılırken, bitime 8 hafta kala en alt sıradan kurtulamadı. Küme düşme hattının üzeri ile arasında 11 puan fark bulunan ev sahibi, son 8 haftadan 24 puan toplama şansına sahip olsa da, Stefan Leitl önderliğinde 26 haftadan sadece 3 galibiyet çıkarabilen ev sahibi, son 8 haftada mucize arayacak. Almanya Bundesliga’nın en zayıf halkası Fürth, kalesinde gördüğü 70 golle ligin aynı zamanda en zayıf savunma performansını ortaya koyarken, güven vermemeye devam etti.

Freiburg Çok Formda

Almanya Bundesliga’nın 26. haftasında Wolfsburg karşısına taraftarı önünde çıkan Freiburg, 4 haftalık yenilmezlik serisini iç sahada 3-2’lik galibiyetle taçlandırdı ve bitime 8 hafta kala 5. sıradaki yerini korumayı başardı. Vincenzo Grifo ilk yarıdan attığı 2 golle takımını büyük bir avantaja taşırken, skor 2-2’ye geldiğinde son sözü Nico Schlotterbeck söyledi ve Freiburg karşılaşmayı 3-2’lik galibiyetle noktaladı. Son 5 haftadan 3 galibiyet, 2 beraberlik alan Freiburg, harika performans grafiğiyle Şampiyonlar Ligi umutlarını koruyor. 27. haftanın kağıt üzerinde en kolay fikstürlerinden birine sahip olan konuk ekip, Fürth karşısında kazanmak istiyor.

Greuther Fürth – Freiburg Maç Bilgileri

Greuther Fürth – Freiburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Sportpark Ronhof Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Greuther Fürth takımında Jeremy Dudziak, Marius Funk ve Robin Kehr sakat. Freiburg cephesinde ise Nico Schlotterbeck ve Yannik Keitel’in sakatlığı bulunuyor.

Greuther Fürth’ün 11’i Belli mi?

Greuther Fürth’ün muhtemel kadrosu: Sascha Burchert, Maximilian Bauer, Meyerhöfer, Itter, Tillmann, Christiansen, Leweling, Griesbeck, Viergever, Seguin, Hrgota.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Benjamin Uphoff, Gulde, Koray Günter, Lienhart, Kübler, Woo-Yeong, Grifo, Haberer, Sallai, Nils Petersen, Vincenzo Grifo.

İddaa Tahmini

Son 5 haftadan namağlup çıkmayı başaran ve 5. sıradaki yerini koruyan Freiburg, ligin en zayıf halkası karşısında hataya yer vermeyecek ve haftayı galibiyetle noktalayacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.50

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.72

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Freiburg ligin en zayıf halkasına diş geçiremedi. Konuk ekip gol atmayı başaramadığı mücadeleden 1 puanla ayrıldı.