TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sivasspor Altay Bahis Tahmini 19.03.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Sivasspor evinde, Altay ile karşılaşacak. Mücadele saat 13.30’da start alacak ve Beın Sports kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Altay ile Sivasspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Altay galibiyetinin 1.91, beraberlik tercihinin 3.75, Sivasspor galibiyetinin ise 4.30 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Sivasspor’da Eksikler Var 

Sivasspor, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Adana Demirspor deplasmanından 3-2’lik galibiyet ile dönmeyi başardılar. Pedro Henrique’nin etkili futbolu ile 3 puan almayı başaran Yiğidolar, Süper Lig’de 3 maçlık mağlubiyet serisine de son vermiş oldu. Bu hafta ise düşme hattında yer alan Altay’ı konuk edecekler. Maçın favorisi olarak gösterilen Sivasspor’da Pedro Henrique, Leka james ve Mustapha Yatabere’nin sakatlıkları bulunuyor. Erdoğan Yeşilyurt ise kart cezalısı. 

Altay 3 Maçtır Kaybetmiyor 

Altay, geçtiğimiz hafta sonu Yeni Malatyaspor karşısında kazanmayı başardı. İç sahada konuk ettikleri rakibini 1-0 ile geçerek 3 puanın sahibi oldular. Süper Lig’de oynadığı son 3 maçta 7 puan toplayan Siyah Beyazlılar, kümede kalma umutlarını da devam ettiriyor. Bu hafta Sivasspor deplasmanına konuk olacak Altay’ın alacağı 1 puan bile son derece önemli. Maç öncesinde Altay’da Serge Aka ve Eric Björkander’in sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor. 

Sivasspor – Altay Maç Bilgileri

Sivasspor – Altay Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 13.30’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sivasspor’da Pedro Henrique, Leka james ve Mustapha Yatabere’nin sakatlıkları bulunuyor. Erdoğan Yeşilyurt kart cezalısı. Maç öncesinde Altay’da ise Serge Aka ve Eric Björkander’in sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor. 

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Aaron Appindangoye, Samba Camara, Dimitris Goutas, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Faycal Fajr, Sefa Yılmaz, Max Gradel, Pedro Henrique, Olarenwaju Kayode

Altay'ın ilk 11’i Belli mi?

Altay’ın muthtemel kadrosu: Mateusz Liz, Tolga Ünlü, Erick Björkander, Mohammed Naderi, İbrahim Öztürk, Zeki Yıldırım, Khaly Thiam, Thaciano, Erhan Çelenk, Leandro Kappel, Daouda Bamba

İddaa Tahmini

Sivasspor, maçın favorisi. Geçtiğimiz hafta Adana Demirspor’u deplasmanda 3-2 mağlup etmeyi başardılar. Bu galibiyet ile moral bulan Sivasspor, bu hafta Altay karşısında da kazanan taraf olur. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.63

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.91

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sivasspor, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 3 puan ile ayrıldı. Altay karşısında 2-1 kazanarak üst üste 2. Galibiyetini aldılar.