İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 24.03.2022

24 Mart Perşembe günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Boş şanslar.

İsveç – Çekya: MS 1, 1.80 (iddaa) – 2.05 (Bets10) ; İsveç’de moraller bozuk. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Grubunda İspanya, Yunanistan, Gürcistan ve Kosova ile karşı karşıya gelen İsveç, 15 puan topladı ve grubunu 2. Sırada tamamladı. Grubun son 2 maçında Gürcistan ve İspanya maçlarından 1 puan çıkartamadılar. İspanya karşısında 1 puan alsalar, grubu lider olarak tamamlayacaklardı ama olmadı. İsveç’in son 2 maçta da gol atamadığını belirtelim. Play off yarı finaline kalan ve Çekya ile karşılaşacak olan İsveç’de golcü Zlatan İbrahimvic ve savunmadan Emil Krafth’ın kart cezalısı olduklarını belirtelim. Çekya, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubunda Belarus, Galler, Belçika ve Estonya ile karşı karşıya geldi. Grupta oynadıkları 8 karşılaşmada 14 puan topladılar ve grubu en iyi 3. Olara tamamlayaran Çekya, play off yarı finaline katılmaya hak kazandı. Grupta oynadıkları son 3 maçta 7 puan toplayarak, önemli bir işe imza attılar. Play off yarı finalinde ise İsveç ile karşılaşacaklar. Çekya’nın işinin hiç kolay olmadığını belirtelim. Maç öncesinde Çekya’da Patrick Schick, Matej Vydra, Vladimir Coufal, Tomas Kalas ve Ondrej Celustka sakat olan isimler. Çekya, grupta oynadığı 8 maçta 14 puan toplamış ve grubunu 3. sırada tamamlamıştı. Belçika ve Galler’in gerisinde kaldılar. İsveç karşısında turu geçebileceklerini düşünmüyorum. İsveç, daha derli toplu bir takım. Çekya karşısında kazanırlar ve finale çıkarlar.

Portekiz – Türkiye: MS 1, 1.26 (iddaa) – 1.40 (Bets10) ; Portekiz, grupta oynadığı son karşılaşmada Sıbirstan karşısında şok bir mağlubiyet yaşamıştı. Son dakikada yedikleri golle Sırbistan’a 2-1 kaybettiler ve gruptan lider olarak çıkamadılar. Sırbistan’ın ardından grubu 2. Sırada tamamlayan Fernando Santos’un öğrencileri, Dünya Kupası bileti alabilmek için play off yarı finalinde Türkiye ile karşılaşacak. Portekiz’in hücum kalitesi gerçekten üst düzeyde ama grup aşamasındaki maçlarda bunu pek gösteremediler. Türkiye ile karşılaşacak olan Portekiz’de Pepe, Ruben Dias, Joao Cancelo, Nelson Semedo, Renato Sanchez, Ruben Neves ve Anthony Lopes kadroda yer almıyor. Türkiye, grupta oynadığı 10 karşılaşmada sadece 1 mağlubiyet almıştı. Grupta tek mağlubiyetini lider Hollanda’ya karşı aldılar. Deplasmanda rakibine 6-1 kaybettikten sonra Stefan Kuntz göreve geldi son 4 maçta 10 puan topladılar. Kuntz önderliğinde henüz mağlubiyet yaşamayan Milliler, 21 puan ile grubu 2. Sırada tamamladı ve play off yarı finalinde Portekiz ile eşleşti. Portekiz’e karşı Türkiye’nin işi hiç kolay değil. Türkiye’nin Portekiz’i elemesi halinde finalde, İtalya – Kuzey Makedonya maçının galibi ile karşılaşacağını belirtelim. Portekiz, turun favorisi olan taraf. Kadro kaliteleri açısından da Türkiye’nin çok önündeler. Türkiye’nin bu deplasmanda işi hiç kolay değil. Fernando Santos’un ekibi, kazanmayı başarır ve finale adını yazdıran taraf olur. 

İtalya Kuzey – Makedonya: H1, 1.44 (iddaa) – 1.60 (Bets10) ; İtalya adına grup aşamasının pek parlak geçtiği söylenemez. , 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri C Grubunda lider İsviçre’nin gerisinde kaldılar ve grubu 2. Sırada tamamladılar. Grubun son maçında Kuzey İrlanda ile golsüz berabere kalan İtalya, liderlik şansını kaybetmişti. Yarı final play off maçında Kuzey Makedonya ile karşılaşacaklar. Turu geçmeleri halinde ise Portekiz – Türkiye maçının galibi ile finalde karşılaşacaklarını belirtelim. Maçın favorisi olarak gösterilen İtalya’da Manuel Locatelli, Leanardo Bonucci, Federico Chiesa ve Leandro Spinazzola sakatlıkları sebebiyle kadroda yoklar. Kuzey Makedonya, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri J Grubunda müthiş bir performans gösterdi. 10 maç sonunda 18 puan topladılar ve grubu 2. Sırada tamamlayarak play off yarı finaline katılmaya hak kazandılar. Grupta oynadıkları son 2 maçta Ermenistan’ı 5-0 ile geçen Kuzey Makedonya, son maçta ise İzlanda’yı 3-1 ile geçerek 2. Sırada yer almayı başardı. Play off yarı finalinde ise İtalya ile karşı karşıya gelecekler. Kuzey Makedonya’nın en önemli oyuncularından biri olan Eljif Elmas kart cezalısı. Öte yandan Tihomir Kostadinov’da kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Kuzey Makedonya’nın işi çok zor. İtalya, turu rahat geçecektir. Kuzey Makedonya karşısında en az 2 farklı bir galibiyet alırlar.

Toplam İddaa Oranı: 3.26

Bets10 Bahis Oranı: 4.59