İsveç Çekya Bahis Tahmini 24.03.2022

2022 Dünya Kupsaı Elemeleri Play Off Yarı Final maçında İsveç evinde, Çekya ile karşı karşıya gelecek. Saat 22.45’de start alacak mücadeleyi S SPORT Plus kanalından canlı olarak takip edebilirsiniz.

İsveç Çekya arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. İsveç kazanır 2.05, beraberlik 3.30, Çekya kazanır ise 2.75 olarak açıklanmış. 

İsveç’de Hedef Final

İsveç’de moraller bozuk. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Grubunda İspanya, Yunanistan, Gürcistan ve Kosova ile karşı karşıya gelen İsveç, 15 puan topladı ve grubunu 2. Sırada tamamladı. Grubun son 2 maçında Gürcistan ve İspanya maçlarından 1 puan çıkartamadılar. İspanya karşısında 1 puan alsalar, grubu lider olarak tamamlayacaklardı ama olmadı. İsveç’in son 2 maçta da gol atamadığını belirtelim. Play off yarı finaline kalan ve Çekya ile karşılaşacak olan İsveç’de golcü Zlatan İbrahimvic ve savunmadan Emil Krafth’ın kart cezalısı olduklarını belirtelim.

Çekya Sürpriz Arayacak

Çekya, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubunda Belarus, Galler, Belçika ve Estonya ile karşı karşıya geldi. Grupta oynadıkları 8 karşılaşmada 14 puan topladılar ve grubu en iyi 3. Olara tamamlayaran Çekya, play off yarı finaline katılmaya hak kazandı. Grupta oynadıkları son 3 maçta 7 puan toplayarak, önemli bir işe imza attılar. Play off yarı finalinde ise İsveç ile karşılaşacaklar. Çekya’nın işinin hiç kolay olmadığını belirtelim. Maç öncesinde Çekya’da Patrick Schick, Matej Vydra, Vladimir Coufal, Tomas Kalas ve Ondrej Celustka sakat olan isimler.

İsveç – Çekya Maç Bilgileri

İsveç – Çekya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.45’te başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Friends Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İsveç’de golcü Zlatan İbrahimvic ve savunmadan Emil Krafth’ın kart cezalısı olduklarını belirtelim. Çekya’da Patrick Schick, Matej Vydra, Vladimir Coufal, Tomas Kalas ve Ondrej Celustka sakat olan isimler.

İsveç’in ilk 11’i Belli mi?

İsveç’in muhtemel kadrosu: Robin Olsen, Martin Olsson, Victor Lindelöf, Ludwig Ausgustinsson, Joakim Nilsson, Viktor Claesson, Albin Ekdal, Emil Forsberg, Kristoffer Olsson, Dejan Kulusevski, Alexander Isak

Çekya'nın ilk 11’i Belli mi?

Çekya’nın muhtemel kadrosu: Tomas Vaclik, David Zima, Jakub Brabec, Milan Havel, Ales Mateju, Alex Kral, Antonin Barak, Jakub Pesek, Lukas Masopust, Michal Sadilek, Michal Krmencik

İddaa Tahmini

Çekya, grupta oynadığı 8 maçta 14 puan toplamış ve grubunu 3. sırada tamamlamıştı. Belçika ve Galler’in gerisinde kaldılar. İsveç karşısında turu geçebileceklerini düşünmüyorum. İsveç, daha derli toplu bir takım. Çekya karşısında kazanırlar ve finale çıkarlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.80

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.05

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…