İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İdaa Kuponu (4) 30.04.2022

Almanya Bundesliga’da 32. hafta heyecanı yaşanırken, 30 Nisan Cumartesi günü için 3 karşılaşmayı kupon haline getirdik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Augsburg – Köln: MS 2, 2.24 (iddaa) – 2.50 (Bets10) ; Almanya Bundesliga sahnesinde son 3 haftaya girilirken, Augsburg sahasında Köln’ü ağırlayacak. 30 Nisan Cumartesi günü fikstüründe yer alan mücadele Türkiye saati ile 16:30’da başlarken, beIN CONNECT ekranlarından yayınlanacak. Almanya Bundesliga’nın 31. haftasında Bochum deplasmanına konuk olan Augsburg, Andre Hahn ve Michael Gregoritsch’in golleriyle fişi ilk yarıdan çekmeyi başarırken, son 180 dakikada skor üretmeyi başaramadan üst üste Bayern Münih ve Hertha Berlin mağlubiyetleri alan ev sahibi, deplasmanda puan kayıplarına son vermeyi başardı. Düşme hattı ile arasındaki puan farkını 9’a çıkaran Markus Weinzierl’in öğrencileri, bitime 3 hafta kala ligde kalmak adına dev bir adım attı. Köln karşısında kazanarak, ligde kalmayı garantileme şansına sahip olan Augsburg, Bochum deplasmanında sergilediği iyi futbolu, taraftarı önünde sürdürmek istiyor. Almanya Bundesliga’nın 31. haftasında Arminia Bielefeld’i sahasında konuk eden Köln, Mark Uth, Modeste ve Thielmann işbirliğiyle 3-1’lik galibiyete uzanırken, son 3 haftanın tamamında kazanmayı başardı. Son 3 haftada 3’er golle 3’er puan toplamayı başaran Steffen Baumgart’ın öğrencileri, bitime 3 hafta kala 7. sırada yer alıyor. Avrupa Ligi ve Konferans Ligi şansı devam eden Köln, bu hafta ligin alt sıralarında yer alan Augsburg karşısında galibiyeti hedefliyor. Modeste uzun süredir lige golleriyle damga vurmayı başarırken, konuk ekibin üst sıralara dahil olmasında önemli pay sahiplerinden birisi. Son haftaların golcü takımları arasında yer alan Köln, savunmada etkisiz kalan Augsburg karşısında hücum hattına güveniyor. Son haftaların formda takımı Köln, 3 maçtır sergilediği futbol ve aldığı galibiyetlerin ardından, Augsburg karşısında galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Arminia Bielefeld – Hertha Berlin: MS 2, 2.50 (iddaa) – 2.75 (Bets10) ; 30 Nisan Cumartesi günü Almanya Bundesliga’da 32. hafta heyecanı yaşanırken, Arminia Bielefeld sahasında Hertha Berlin’i konuk edecek. beIN SPORTS MAX 1 ve tivibu SPOR 4 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 16:30. Arminia Bielefeld cephesinde Marco Kostmann dönemi başlıyor. Ev sahibi ligde kalmak adına kritik bir karar verirken Kramer ile yollarını ayırdı ve göreve Kostmann’ı getirdi. Son 8 haftadan 7 mağlubiyet, 1 beraberlik alan ev sahibi, bitime 3 hafta kala düşme potasının içerisinde yer alıyor. Düşme hattının üzeri ile arasında 6 puan fark bulunan Bielefeld, bu hafta düşme potasının üzerindeki Hertha Berlin’i sahasında konuk edecek. Ligde kalmak için ev sahibinin galibiyete ihtiyacı var. Final niteliğinde bir maça çıkacak olan Bielefeld, son 8 haftadaki kötü performans grafiğiyle güven vermekten çok uzakta. Hertha Berlin yeni hocası Felix Magath ile 5 maçlık fikstürden 3 galibiyet çıkardı. Son 2 haftada Augsburg ve Stuttgart’ı kalesini gole kapatarak mağlup etmeyi başaran konuk ekip, en yakın rakipleri karşısında aldığı kritik galibiyetlerle, bitime 3 hafta kala rahat bir nefes almayı başardı Düşme hattından 6, Play Out hattından ise 4 puan uzaklıkta yer alan Hertha Berlin cephesinde tehlike devam ediyor. Bu hafta Bielefeld ile karşılaşacak olan konuk ekip, düşme hattındaki rakibini mağlup ederek, ligde kalmayı garantileyebilir. Teknik adam değişikliğiyle birlikte etkisin arttıran Hertha, galibiyet serisini 3 maça çıkarmak istiyor. Düşme hattı ile puan farkını açmaya başlayan Hertha Berlin 2 haftalık galibiyet serisiyle çıkacağı maçta Bielefeld’i mağlup edecek ve düşme hattından uzak kalmaya devam edecektir.

Stuttgart – Wolfsburg: KGVAR, 1.50 (iddaa) – 1.65 (Bets10) ; beIN CONNECT ve tivibu SPOR 5 ekranlarından 30 Nisan Cumartesi günü 16:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Stuttgart ile Wolfsburg karşı karşıya gelecek. Almanya Bundesliga’da sezonun sona ermesine 3 hafta kalırken, son 4 maçtan galibiyet çıkarmayı başaramayan Stuttgart, Play Out hattında yer aldı. Son 4 haftadan 2 beraberlik, 2 mağlubiyet alan ev sahibi, tam 270 dakikadır skor üretemiyor. Geçtiğimiz hafta düşme hattının üzerindeki Hertha Berlin ile deplasmanda karşı karşıya gelen Pellegrino Matarazzo’nun öğrencileri, karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Lige tutunmakta zorlanan Stuttgart, bu hafta Wolfsburg’u sahasında konuk edecek. Sezonun ilk yarısında rakibini 2-0 mağlup etmeyi başaran ev sahibinin bu hafta tekrara galibiyete ihtiyacı var. Son 16 haftadan 2 galibiyet çıkaran Stuttgart, kazanması gereken maçta dahi 3 puan adına güven vermedi. Almanya Bundesliga’nın 31. haftasında Mainz ile karşı karşıya gelen Wolfsburg, Dortmund deplasmanında alınan 6-1’lik hezimeti, taraftarı önünde 5-0’lık galibiyetle telafi etti. Kruse ve Wind ikilisi harika bir hücum performansı ortaya koyarken, haftayı galibiyetle kapatan Wolfsburg, düşme hattı ile arasındaki puan farkını 11’e, Play Put hattı ile 9’a çıkardı. Ligde kalmak adına önemli bir adım atan Wolfsburg, Stuttgart deplasmanında kaybetmeyerek, sezonu 2 hafta öncesinden kapatmak istiyor. Tarihinin en kötü Bundesliga performanslarından birini sergileyen konuk ekip, Max Kruse transferinin  ardından ,hücum hattında bambaşka bir takım kimliğine büründü. Wolfsburg zorlu deplasman öncesinde çok formda. Ligde kalmak için mücadele eden Stuttgart ve Wolfsburg’un karşı karşıya geleceği mücadelede, iki takımında kalesini gole kapatamayacağını ve mücadelede karşılıklı goller atılacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 8.40

Bets10 Bahis Oranı: 11.34