Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Milan Fiorentina İddaa Tahmini 01.05.2022

1 Mayıs Pazar günü, İtalya Serie A Ligi‘nin lideri Milan sahasında ezeli rakibi Fiorentina‘yı konuk edecek. Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren zorlu mücadele Türkiye saati ile 16:00’da başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bets10, Milan galibiyetine 1.65, beraberliğe 4.20, Fiorentina galibiyetine ise 5.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.78, 2.5 Alt 2.10 olarak verilmiş.

Milan Gözünü Şampiyonluğa Dikti

İtalya Serie A Ligi’nde son şampiyonluğunu 2011 yılında yaşayan Milan, hasrete son vermekten sadece 4 hafta uzaklıkta. İtalya Serie A Ligi’nde tam 12 haftadır maç kaybetmeyen Stefano Pioli’nin öğrencileri, 7 galibiyet, 5 beraberlikle yoluna devam ederken, en yakın rakibinin 2 puan üzerinde son 4 haftaya girmeyi başardı. Geçtiğimiz hafta Lazio derbisine çıkan Milan, henüz 2. dakikada 1-0 geriye düşerken, ezeli rakibi karşısında kritik bir geri dönüşle zirvedeki yerini korudu. Skor 1-0’a geldikten sonra oyunun tek hakimi olmayı başaran ev sahibinde, Giroud ve Tonali ikilisi golleriyle 2-1’lik galibiyeti getirdi. İnter’in eksik maçını kaybetmesiyle birlikte şampiyonluğun en güçlü adayı haline gelen Milan, bu sezon 34 haftada sadece 4 kez mağlup oldu. Evinde Fiorentina’yı konuk edecek olan Milan, iç sahada 6 maçtır kaybetmiyor.

Fiorentina Düşüşe Geçti

İtalya Serie A Ligi’nde erteleme maçını iç sahada Udinese’ye 4-0 kaybeden Fiorentina, 5. sıradaki Roma’yı yakalama fırsatını kaçırırken, 7. sıraya kadar geriledi. Lazio ile aynı puana sahip olan konuk ekip, Roma’nın ise 2 puan gerisinde son 4 haftaya giriyor. 6 haftada namağlup bir performans ortaya koyarak dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Vincenzo Italiano’nun öğrencileri, seriyi Salernitana mağlubiyetiyle kaybederken, son 2 haftadan puansız ayrıldı. Son 2 hafta ligin zayıf halkalar arasında gösterilen rakiplerine karşı koymayı başaramayan Fiorentina, kalesine gördüğü 6 gole karşılık, sadece 1 gol atabildi. Zor günler geçiren konuk ekibin hala Avrupa hayalleri devam ederken, Fiorentina’nın lider karşısında alınacak galibiyetle, toparlanmaya ihtiyacı var.

Milan – Fiorentina Maç Bilgileri

Milan – Fiorentina Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Paolo Valeri. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan takımında Simon Kjaer ve Alessandro Florenzi sakat. Fiorentina cephesinde ise Gaetano Castrovilli’nin sakatlığı bulunuyor.

Milan’nın 11’i Belli mi?

Milan’nın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Theo Hernandez, Fikayo Tomori, Gabbia, Kalulu, Saelemaekers, Brahim Diaz, Krunic, Ismael Bennacer, Rafael Leao, Zlatan Ibrahimovic.

Fiorentina’nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Milenkovic, Julio, Biraghi, Venuti, Maleh, Saponara, Alfred Duncan, Jose Callejon, Nicolas Gonzalez, Krzysztof Piatek.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin lideri Milan, şampiyonluk yolunda önünde 4 maç kalırken, 2 haftadır mağlup olan Fiorentina karşısında galip gelmeyi başaracak ve son 3 haftaya lider girecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.48

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.65

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Taraftarı önünde tek golle kazanan Milan, İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk koltuğundaki yerini korudu. Fiorentina engelini kayıpsız geçmeyi başaran ev sahibi, bu hafta 3 puanla bizleri yanıltmadı.