Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Udinese İnter İddaa Tahmini 01.05.2022

İtalya Serie A Ligi‘nde son 4 haftaya girilirken, 1 Mayıs Pazar günü fikstüründe yer alan karşılaşmada, Udinese ile İnter karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 19:00’da başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen izleyebilirsiniz.

Bets10, Udinese galibiyetine 6.00, beraberliğe 4.30, İnter galibiyetine ise 1.55 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 5.25, beraberliğe 4.05, konuk ekibe ise 1.377 oran veriyor.

Udinese Ligde Kaldı

Udinese, İtalya Serie A Ligi’nde kalmayı garantiledi. Sezon ortasında göreve Gabriele Cioffi’yi getiren ev sahibi, yeni hocasıyla son 6 haftadan 4 galibiyet, 1 beraberlik çıkarmayı başarırken, bitime 4 hafta kala düşme potası ile puan farkını 13’e çıkardı ve küme düşme tehlikesini tamamen atlattı. Bologna deplasmanından 2-2’lik beraberlikle döndükten sonra, erteleme maçında Fiorentina deplasmanına konuk olan Udinese, karşılaşmadan 4-0’lık zaferle ayrılmayı başardı. Ev sahibi bu sezon sadece Cagliari’yi 2 maçta 4 farklık skorlarla mağlup etmeyi başarmıştı. Fiorentina gibi üst sıraların iddialı takımı karşısında harika bir galibiyete imza atan Udinese’de, İnter maçı öncesi moraller yüksek.

İnter’den Akıl Almaz Hata

İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu İnter, son 4 haftaya girilirken liderlik koltuğunu elleriyle Milan’a verdi. Son 8 haftada bileği bükülmeyen İnter, 4 maçlık galibiyet serisiyle erteleme maçında Bologna ile karşı karşıya gelirken, kazanarak lider olma şansına sahip olan Simone Inzaghi’nin öğrencileri, Perisic’in golüyle 1-0 öne geçmeyi başardığı maçı 2-1 kaybetti. Kaleci ve savunmanın büyük hataları belki de konuk ekipte şampiyonluğun kaçmasına neden olacak. Bu sezonki en büyük hatasına Bologna karşısında imza atan İnter, bitime 4 hafta kala liderin 2 puan gerisinde, 2. sırada yer alıyor. Zirvenin en yakın takipçisi olmaya devam eden konuk ekibin toparlanmaya ihtiyacı var. Bu hafta Udinese deplasmanına konuk olacak olan İnter, sezonun ilk yarısında 2-0 mağlup etmeyi başardığı rakibi karşısına 3 puan parolasıyla çıkacak.

Udinese – İnter Maç Bilgileri

Udinese – İnter Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Daniele Chiffi. Mücadele Dacia Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Udinese takımında Jean-Victor Makengo kart cezalısı. Antonio Santurro ve Beto sakat. İnter cephesinde ise Hakan Çalhanoğlu kart cezalısı. Robin Gosens’in sakatlığı bulunuyor.

Udinese’nin 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Daniele Padelli, Perez, Samir, Zeegelaar, Udogie, Soppy, Tolgay Arslan, Samardzic, Walace, Ignacio Pussetto, Success.

İnter‘in ilk 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Samir Handanovic, Denzel Dumfries, Bastoni, Milan Skriniar, Federico, Dimarco, Marcelo Brozovic, Nicolo Barealla, Correa, Ivan Perisic, Lautaro Martinez, Edin Dzeko.

İddaa Tahmini

Liderlik fırsatını elinin tersiyle iten İnter, son şampiyon olarak son 4 haftaya liderin 2 puan gerisinde giriyor. Bologna mağlubiyetinin etkilerini üzerinden atmak zorunda olan İnter’in, Udinese deplasmanında kazanarak eski günlerine geri döneceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.37

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.55

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İnter fişi ilk yarıda çekti. Devre arasına Lautaro Martinez ve Perisic’in golleriyle 2-0 önde girmeyi başaran İnter, ikinci yarıda da üstünlüğünü korudu ve galip gelmeyi başardı. Kazananları tebrik ederiz.