Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Juventus Venezia İddaa Tahmini 01.05.2022

1 Mayıs Pazar günü İtalya Serie A Ligi‘nde 35. hafta heyecanı Juventus ile Venezia‘nın vereceği 3 puan mücadelesiyle başlayacak. Günün ilk maçı Türkiye saati ile 13:30’da başlarken, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bets10, Juventus galibiyetine 1.20, beraberliğe 7.00, Venezia galibiyetine ise 15.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.15, KGYOK 1.70 oran veriyor.

Juventus Evine Galibiyetle Döndü

İtalya Serie A Ligi’nin 34. haftasında Sassuolo deplasmanına konuk olan Juventus, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 2-1’lik galibiyetle dönmeyi başarırken, Massimiliano Allegri ve öğrencilerini Serie A Ligi’nin son 20 haftasında mağlup edebilen tek takım İnter oldu. 3 hafta önce derbiyi kaybederek şampiyonluk yarışında geriye düşen ev sahibi, sezonun ikinci yarısında liderin üzerinde bir performans grafiği ortaya koysa da, ilk 14 haftada kaybedilen puanlarla birlikte JUVE, sezonun son 4 haftasına girilirken, liderin 8 puan gerisinde kaldı. 34 haftadan 19 galibiyet, 9 beraberlikle, 66 puan toplamayı başaran ev sahibi, 4. sıraya kadar yükselerek, Şampiyonlar Ligi potasının içerisinde yer almayı başardı.

Venezia Teknik Adam Değiştirdi

İtalya Serie A Ligi’nde 33 hafta geride kalırken en zayıf halka olmaktan kurtulamayan Venezia, geçtiğimiz hafta iç sahada alınan 3-1’lik Atalanta mağlubiyetinin ardından teknik adam Paolo Zanetti ile yollarını ayırdı. Göreve Andrea Soncin’i getiren konuk ekip, ligde tam 8 haftadır rakipleri karşısında mağlubiyetten kurtulamıyor. Ligde kalmak için düşme potasının üzer ile arasında 6 puan fark bulunan Venezia, tüm maçlarını kazansa dahi, üzerinde yer alan 4 takımında puan kaybetmesini beklemek zorunda. Zor günler geçiren konuk ekip, yeni hocasıyla da ligde toparlanmak için umut vermedi. Venezia’nın, İtalya Serie A Ligi macerası kısa sürmek üzere.

Juventus – Venezia Maç Bilgileri

Juventus – Venezia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 13.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Alessandro Prontera. Mücadele Allianz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Juventus takımında Juan Cuadrado, Federico Chiesa, Kaio Jorge, Weston Mckennie ve Manuel Locatelli sakat. Venezia cephesinde ise Marco Modolo’nun sakatlığı bulunuyor.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Denis Zakaria, Matthijs De Light, Daniele Rugani, Danilo, Luca Pellegrini, Arthur, Adrien Rabiot, Vlahovic, Moise Kean, Alvaro Morata.

Venezia’nın ilk 11’i Belli mi?

Venezia’nın muhtemel kadrosu: Sergio Romero, Ampadu, Ceccaroni, Caldara, Molinaro, Dor Peretz, Tessmann, Aramu, Crnigoj, Kiyine, Thomas Henry.

İddaa Tahmini

Son 20 haftada sadece ezeli rakibi İnter’e galibiyet şansı veren Juventus, iç sahada harika performansını tam gaz sürdürecek ve ligin en zayıf halkası Spezia’ya 90 dakika sonunda gol şansı vermeyecektir.

İddaa Oranı: KGYOK, Oran 1.50

Bets10 Oranı: KGYOK, Oran 1.70

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Juventus kalesini gole kapatmayı başaramasa da, ligin en zayıf halkası Venezia’ya puan kaptırmadı ve haftayı galibiyetle noktaladı.