İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 30.04.2022

30 Nisan Cumartesi günü için İtalya Serie A Ligi fikstüründe yer alan mücadeleleri kupon olarak derledik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Napoli – Sassuolo: MS 1, 1.32 (iddaa) – 1.46 (Bets10) ; Napoli evinde Sassuolo’yu konuk edecek. İddaa fikstüründe 30 Nisan Cumartesi akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelesi Türkiye saati ile 16:00’da başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk yarışı günden güne kızışırken, ev sahibi Napoli bu süreçteki en büyük haftalara imza atan taraftı. Son 3 haftada tam 8 puan kaybeden Luciano Spalletti’nin öğrencileri, liderlik koltuğundan 7 puan uzaklıkta son 7 haftaya giriyor. 30 yıllık şampiyonluk hasretini sonlandırmaya çok yaklaşan Napoli, Fiorentina mağlubiyeti ve Roma beraberliğinin ardından geçtiğimiz hafta Empoli deplasmanına konuk olurken, maça iyi başlayan ev sahibi 2-0 öne geçtiği maçı son 10 dakikada kaybetti. Kaleci ve savunmanın büyük hataları Napoli’nin şampiyonluk şansını fazlasıyla zora soktu. Belki de sezonun en büyük hatasına imza atan Napoli, yarışın içerisinde kalmak için Sassuolo karşısında kayıplarına son vermek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin 34. haftası üstünlüğünü korumayı başaramayan ve sahadan mağlubiyetle ayrılan bir diğer takımda Sassuolo oldu. Evinde ağırladığı Juventus karşısında Raspadori ile 1-0 öne geçmeyi başaran Alessio Dionisi’nin öğrencileri, bitiş düdüğüyle birlikte sahasında 2-1 kaybetti. Cagliari karşısında alınan 1-0’lık mağlubiyetin ardından puan kayıplarına devam eden Sassuolo, Avrupa şansını zora soktu. 10. sırada yer alan konuk ekibin bitime 4 hafta kala Konferans Ligi potasıyla arasında tam 10 puan fark bulunuyor. Konuk ekip bu hafta kaybetmesi halinde son 3 haftaya hedefsiz girme tehlikesiyle karşı karşıya. Şampiyonluk iddiasını son 3 haftaya taşımak için taraftarı önünde galibiyete ihtiyacı olan Napoli, 3 haftalık kabusa son verecek ve iç sahada kazanacaktır.

Spezia – Lazio: MS 2, 1.50 (iddaa) – 1.70 (Bets10) ; Lazio, 30 Nisan Cumartesi akşamı Spezia deplasmanına konuk olacak. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21:45’te naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesine, Alberto Picco Stadı ev sahipliği yapacak. Rey Manaj’ın son dakika golü Torino deplasmanında Spezia’yı mağlubiyetten kurtarmak için yeterli olmadı. İnter mağlubiyetinin ardından puan kayıplarına Torino karşısında son vermek isteyen Spezia, maç boyunca etkisiz bir performans sergilerken, farkı 1’e indiren golü son dakikada penaltıdan kaydetti ve son 3 haftadan 1 puan çıkarabildi. Düşme hattından 8 puan uzaklıkta son 4 haftaya girecek olan Spezia, sezonun ilk yarısında topladığı puanlarla hala rahat bir konumda yer alsa da, düşüşe bir türlü çare bulamadı. Lazio’nun derbi kabusu devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sahasında lider Milan’ı konuk eden Maurizio Sarri’nin öğrencileri, 1-0 öne geçtiği dev derbiden 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Torino beraberliğinin ardından ezeli rakipleri karşısında puan kayıplarına devam eden konuk ekipte, Immobile’nin golleri 2 haftadır galibiyet için yeterli olmuyor. Lidere son dakika golüyle kaybeden Lazio, haftayı puansız kapatsa da, oyun olarak son 4 hafta öncesi umut verdi. Konferans Ligi potasında yer alan konuk ekipte asıl hedef UEFA Avrupa Ligi’ne gitmek. Roma ile arasında 2 puan fark bulunan Lazio, kısa sürede puan kayıplarına son vermek istiyor. Formsuz Spezia ile karşılaşacak olan Sarri’nin öğrencilerinde hedef 3 puan. İtalya Serie A Ligi’nde sezonu UEFA Avrupa Ligi potasında tamamlamak isteyen Lazio, son haftaların formsuz takımı Spezia karşısında kazanarak, 5. sıra iddiasını son 3 haftaya taşıyacaktır.

Sampdoria – Genoa: KGVAR, 1.69 (iddaa) – 1.85 (Bets10) ; S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından 30 Nisan Cumartesi günü Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Sampdoria ile Genoa karşı karşıya gelecek. Hellas Verona deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönen Sampdoria’da galibiyet hasreti 4 haftaya çıkarken, düşme hattı ile puan farkı 5’e indi. Son 4 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen Sampdoria, Roma, Bologna ve Salernitana karşısında mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramazken, Hellas Verona karşısında ise tek isabetli şutta golü buldu ve etkisiz kaldığı maçtan 1 puan çıkarmayı başardı. Marco Giampaolo’nun öğrencileri mağlubiyetlerine son vermeyi başarsa da, futbol olarak güven vermemeye devam etti. Ligde kalmak için toparlanmaya ihtiyacı olan Sampdoria, bu hafta sahasında düşme hattındaki Genoa’yı konuk edecek. İki takım içinde erken final niteliğinde olan zorlu mücadelede, rakibini sezonun ilk yarısında 3-1 mağlup etmeyi başaran Sampdoria, bir kez daha galip gelmek istiyor. Genoa, İtalya Serie A Ligi’nden vazgeçmedi. Geçtiğimiz hafta Cagliari’yi sahasında konuk eden Genoa, maç boyunca üstü bir futbol ortaya koyarken, galibiyet golünü 89. dakikada Milan Badelj’i kaydetti. Sezonun en kritik gollerinden birine imza atan tecrübeli golcü, takımını ligde kalma yarışının içerisinde tuttu. 3 hafta sonra galip gelen Genoa, düşme potasından henüz kurtulmayı başaramasa da, en yakın rakibi Cagliari ile puan farkını 3’e indirmeyi başardı. Son 4 hafta ligde kalmak için mücadelede edecek olan konuk ekip, Alexander Blessin’in göreve gelmesiyle birlikte, Serie A Ligi’nde daha iyi performanslar sergilemeye başladı. Küme düşme tehlikesiyle son 4 haftaya giren Sampdoria ve Genoa, ligde kalmak istiyorsa bu haftayı kayıpsız geçmek zorunda diyebiliriz. İki takımında kader maçlarında karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.34

Bets10 Bahis Oranı: 4.59