İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 30.04.2022

30 Nisan Cumartesi günü sahne alacak olan Fransa Ligue 1 ve İtalya Serie A Ligi mücadelelerini kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Rennes – Saint Etienne: KGVAR, 1.67 (iddaa) – 1.85 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’in 3. sırasında yer alan Rennes ile Play Out hattındaki Saint Etienne, 30 Nisan Cumartesi akşamı 35. haftada kozlarını paylaşacak. beIN SPORTS 3 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 22:00. Fransa Ligue 1’in 34. haftası evinde Lorient’i konuk eden Rennes, ilk 47 dakikaya 3 gol sığdırırken, ikinci yarının hemen başında 10 kişi kalsa da, gollerine tam gaz devam etti ve 90 dakika sonunda taraftarı önünde 5-0’lık galibiyeti kutladı. 7 hafta boyunca sergilediği namağlup performans grafiğiyle adını 3. sıraya yazdırmayı başaran Bruno Genesio’nun öğrencileri, Strasbourg ve Monaco karşısında aldığı mağlubiyetlerle yerini tehlikeye atsa da, kısa süre içerisinde toparlanmayı başardı. Son 4 haftaya 3. olarak girmeyi başaran Rennes, 34 haftalık fikstüre attığı 75 golle dikkat çekiyor. Ev sahibi şampiyon PSG’nin ardından ligin en iyi gol performansını ortaya koydu. Rennes golcüleri 10 haftadır rakip fileleri havalandırmayı başarırken, Saint Etienne mücadelesi öncesi 5 golle rakibe gözdağı vermeyi başardı. Fransa Ligue 1’de 34 haftayı 7 galibiyet, 10 beraberlik, 17 mağlubiyetle geride bırakan Saint Etienne, bitime 4 hafta kalırken, 31 puanla Play Out hattının içerisinde yer alıyor. Sezonun ilk yarısını en zayıf halka olarak tamamlayan konuk ekip, göreve Pascal Dupraz’ı getirirken, yeni hocasıyla sadece düşme potasından kurtulmayı başarırken, Play Out hattından çıkmak için yeterli olamadı. Bordeaux deplasmanında 2-0 geriden gelerek 2-2’lik beraberliği alan Saint Etienne, geçtiğimiz hafta ise iç sahada Monaco’ya 4-1 kaybetti. Son 2 haftada  6 gol yiyen konuk ekipte, savunma zafiyetleri, sezonun en kritik haftalarında devam ediyor. Fransa Ligue 1’de alt ve üst sıraların kaderini değiştirecek dev maçta, iki takımında kazanmaya ihtiyacı var. Tarafların bu kritik haftada karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

Lens – Nantes: MS 1, 1.48 (iddaa) – 1.65 (Bets10) ; 30 Nisan Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 18:00’de sahne alacak olan Fransa Ligue 1’in 35. hafta mücadelesinde, Lens ile Nantes karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 2. Fransa Ligue 1’in 34. haftasında PSG deplasmanına konuk olan Lens, taraftarı önünde kazanarak şampiyonluğunu kutlamak isteyen rakibine 57. dakikadan itibaren 10 kişi oynasa da, geçit vermedi ve 1 puanla evine döndü. Nice, Lille ve Montpellier galibiyetlerinin ardından yenilmezlik serisini sürdürmeyi başaran Franck Haise’nin öğrencileri, 54 puanla 7. sırada yer alırken, bitime 4 hafta kala Avrupa potasından 3 puan uzaklıkta. Son haftaların formda takımları arasında yer alan Lens, Ligue 1’in şampiyonu karşısında sergilediği futbol ve 10 kişiyle aldığı 1 puanın ardından, etkisini tam gaz sürdürdü. Lens galibiyetlerine iç sahada geri dönmek istiyor. Geçtiğimiz hafta sahasında düşme hattındaki Bordeaux’u konuk eden Nantes, ilk 45 dakikayı 2-0 geride kapatırken, ikinci yarıda bizlere harikulade bir geri dönüş örneği sergiledi ve 45 dakikaya tam 5 gol sığdırmayı başaran ekip, sahadan 5-3’lik galibiyetle ayrıldı. 3 maç sonra tekrar kazanan Nantes cephesinde farklı galibiyet moralleri yerine getirdi. 50 puanla 10. sırada yer alan Antoine Kombouare’nin öğrencileri, rahat bir konumda yer alırken, bitime 4  maç kala UEFA Avrupa Ligi potasından 7 puan uzaklıkta yer alıyor. Avrupa şansı zor da olsa devam eden, konuk ekip en yakın rakiplerinden Lens’i mağlup ederek, umutlarını sürdürmek istiyor. UEFA Avrupa Ligi potasına rakibinden daha yakın olan ve iç saha avantajıyla sahaya çıkacak olan Lens, 4 maçlık yenilmezlik serisini Nantes karşısında 3 puanla taçlandıracaktır.

Cagliari – Hellas Verona: MS 2, 2.49 (iddaa) – 2.80 (Bets10) ; 30 Nisan Cumartesi günü İtalya Serie A Ligi’nin 35. haftasında bizleri, Cagliari ile Hellas Verona’nın 3 puan mücadelesi bekliyor. Türkiye saati ile 16:00’da başlama düdüğü çalınacak karşılaşmayı S Sport Plus ekranlarından izleyebilirsiniz. İtalya Serie A Ligi’nin 34. haftasında Genoa deplasmanına konuk olan Cagliari, son 3 haftayı mağlubiyetlerle geçiren ve düşme hattında yer alan Genoa karşısında etkisiz kalırken, maç boyunca mağlubiyetin sinyallerini veren Walter Mazzarri’nin öğrencileri, bitime 2 dakika kala kalesinde mağlubiyet golünü gördü. Hücum anlamında vasatı aşamayan Cagliari’nin bitime 4 hafta kala düşme hattı ile arasındaki puan farkı 3’e indi. Son 7 haftadan 6 mağlubiyet alan ev sahibi, bu süreçteki tek galibiyetini 2 hafta önce Sassuolo karşısında aldı. Son 7 haftada sadece 3 gol atabilen Cagliari, kalesinde ise tam 14 gole engel olamadı. İtalya Serie A Ligi’nin 34. haftası sahasında Sampdoria’yı konuk eden Hellas Verona, maç boyunca oyunun iplerini elinde tutmayı başarsa da, bir türlü gol kilidini açamadı. İlk yarı kalesine gelen ilk isabetli şutta 1-0 geriye düşen Verona’da beraberliği 78. dakikada Caprari getirdi. 2-1’lik Atalanta galibiyetiyle Avrupa yarışında ben de varım demeyi başaran konuk ekip, geçtiğimiz hafta yeniden geriye düştü. Avrupa Ligi potasından 7 puan uzaklıkta yer alan Hellas Verona, son 4 haftada zoru başarmak istiyor. Tudor önderliğinde hücum hattında her geçen gün daha iyi performanslar sergileyen konuk ekip, savunmada ise bir türlü istikrar sağlayamadı. Son 4 haftada Avrupa’ya gitmek için zoru başarmak isteyen Hellas Verona, düşme tehlikesindeki Cagliari karşısında bir hataya daha izin vermeyecek ve karşılaşmadan 3 puan çıkarmayı başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 6.15

Bets10 Bahis Oranı: 8.54