Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Mainz Bayern Münih İddaa Tahmini 30.04.2022

Mainz, 30 Nisan Cumartesi günü evinde şampiyon Bayern Münih’i konuk edecek. 32. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 16:30’da başlarken, beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Betroad, Mainz galibiyetine 5.50, beraberliğe 5.00, Bayern Münih galibiyetine ise 1.52 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 4.75, beraberliğe 4.35, konuk ekibe ise 1.37 oran veriyor.

Mainz Güven Vermedi

Almanya Bundesliga’da 32. haftaya girilirken, bitime 3 maç kala Mainz evinde resmi olarak şampiyonluğunu ilan eden Bayern Münih’i konuk edecek. Ev sahibi son 5 haftanın tamamında puan kaybetti. Avrupa hayallerinin suya düşmesiyle birlikte düşüşe geçen Mainz, son 5 haftadan 3 mağlubiyet, 2 beraberlik aldı. Son olarak Wolfsburg deplasmanına konuk olan Bo Svensson’un öğrencileri, 10 kişiyle tamamladığı mücadeleden 5-0’lık hezimetle ayrıldı. Son haftaların en zayıf performanslarından birini sergileyen Mainz, şampiyon karşısında güven vermekten çok uzakta.

Şampiyon Bayern Münih

Allianz Arena’da Der Klassiker’i 3-1 kazanmayı başaran Bayern Münih, Almanya Bundesliga sahnesinde üst üste 10. kez şampiyonluğunu ilan ederken, kutlamaları Dortmund galibiyetiyle yapan Nagelsmann’ın öğrencileri, bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti ve en yakın rakibine şuana kadar 12 puan fark attı. Dortmund karşısında son derece rahat bir galibiyet alan Bayern Münih, yenilmezlik serisini ligde 9 haftaya çıkarmayı başarırken, üst üste 5. galibiyetini aldı. Bu sezona konuk ekipte Robert Lewandowski’nin damga vurduğunu söyleyebiliriz. Polonyalı golcü 31 maçta tam 34 gol attı. Bayern Münih takımında kutlamalar devam ederken, şampiyon yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor.

Mainz – Bayern Münih Maç Bilgileri

Mainz 05 – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Opel Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mainz 05 takımında Niklas Tauer kart cezalısı. Jerry St. Juste ve Delano Burgzorg sakat. Bayern Münih cephesinde ise Corentin Tolisso’nun sakatlığı bulunuyor.

Mainz 05’in 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Robin Zentner, Niakhate, Brosinski, Bell, Silvan Widmer, Nebel, Martin, Barreiro, Papela, Seon Lee, Burkard.

Bayern Münih’in ilk 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Sven Ulreich, Benjamin Pavard, Niklas Süle, Dayot Upamecano, Lucas Hernandez, Kingsley Coman, Joshua Kimmich, Serge Gnabry, Leroy Sane, Thomas Müller, Robert Lewandowski.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da üst üste 10. şampiyonluğunu ilan eden Bayern Münih, 9 maçlık yenilmezlik serisini sürdürecek ve haftayı Mainz deplasmanında 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.37

Betroad Oranı MS 2, Oran 1.52

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mainz evinde 3 golle 3 puanı aldı. Şampiyonluğunu ilan eden Bayern Münih, kutlamaların ardından Almanya Bundesliga’ya puan kaybıyla döndü ve deplasmanda rotasyona giden Nagelsmann’ın öğrencileri, mağlubiyetten kurtulamadı.