Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Spezia Lazio İddaa Tahmini 30.04.2022

Lazio, 30 Nisan Cumartesi akşamı Spezia deplasmanına konuk olacak. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21:45’te naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesine, Alberto Picco Stadı ev sahipliği yapacak.

Rexbet, Spezia galibiyetine 5.00, beraberliğe 4.00, Lazio galibiyetine ise 1.70 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.78, 2.5 Alt 2.10 olarak verilmiş.

Spezia Evine Eli Boş Döndü

Rey Manaj’ın son dakika golü Torino deplasmanında Spezia’yı mağlubiyetten kurtarmak için yeterli olmadı. İnter mağlubiyetinin ardından puan kayıplarına Torino karşısında son vermek isteyen Spezia, maç boyunca etkisiz bir performans sergilerken, farkı 1’e indiren golü son dakikada penaltıdan kaydetti ve son 3 haftadan 1 puan çıkarabildi. Düşme hattından 8 puan uzaklıkta son 4 haftaya girecek olan Spezia, sezonun ilk yarısında topladığı puanlarla hala rahat bir konumda yer alsa da, düşüşe bir türlü çare bulamadı.

Lazio Lidere Diş Geçiremedi

Lazio’nun derbi kabusu devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sahasında lider Milan’ı konuk eden Maurizio Sarri’nin öğrencileri, 1-0 öne geçtiği dev derbiden 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Torino beraberliğinin ardından ezeli rakipleri karşısında puan kayıplarına devam eden konuk ekipte, Immobile’nin golleri 2 haftadır galibiyet için yeterli olmuyor. Lidere son dakika golüyle kaybeden Lazio, haftayı puansız kapatsa da, oyun olarak son 4 hafta öncesi umut verdi. Konferans Ligi potasında yer alan konuk ekipte asıl hedef UEFA Avrupa Ligi’ne gitmek. Roma ile arasında 2 puan fark bulunan Lazio, kısa sürede puan kayıplarına son vermek istiyor. Formsuz Spezia ile karşılaşacak olan Sarri’nin öğrencilerinde hedef 3 puan.

Spezia – Lazio Maç Bilgileri

Spezia – Lazio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Luca Pairetto. Mücadele Alberto Picco Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Spezia takımında Martin Erlic kart cezalısı. Lazio cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Spezia’nın 11’i Belli mi?

Spezia’nın muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Simone Bastoni, Salvador Ferre, Kelvin Amian, Dimitrios Nikolaou, Daniele Verde, Arkadiusz Reca, Giulio Maggiore, Kevin Agudelo, Rey Manaj, Emanuel Gyasi.

Lazio’nun ilk 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Thomas Strakosha, Luiz Felipe, Gabarron, Hysaj, Francesco Acerbi, Adam Marusic, Milinkovic-Savic, Marusic, Felipe Anderson, Pedro, Ciro Immobile.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde sezonu UEFA Avrupa Ligi potasında tamamlamak isteyen Lazio, son haftaların formsuz takımı Spezia karşısında kazanarak, 5. sıra iddiasını son 3 haftaya taşıyacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.50

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.70

Maç Sonucu: 3-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Lazio deplasmanda 2-1 geriden gelerek 4-3’lük galibiyete uzandı. Konuk ekip maça iyi başlamasa da, ikinci yarıda hatalarını telafi etti. Lazio bu hafta Speiza deplasmanından aldığı 3 puanla bizleri yanıltmadı.