Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Arminia Bielefeld Hertha Berlin İddaa Tahmini 30.04.2022

30 Nisan Cumartesi günü Almanya Bundesliga‘da 32. hafta heyecanı yaşanırken, Arminia Bielefeld sahasında Hertha Berlin‘i konuk edecek. beIN SPORTS MAX 1 ve tivibu SPOR 4 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 16:30.

Ligin düşme hattını yakından ilgilendiren mücadelede Rexbet, Arminia Bielefeld galibiyetine 2.65, beraberliğe 3.40, Hertha Berlin galibiyetine ise 2.75 oran belirlemiş durumda.

Arminia Bielefeld Kazanmak Zorunda

Arminia Bielefeld cephesinde Marco Kostmann dönemi başlıyor. Ev sahibi ligde kalmak adına kritik bir karar verirken Kramer ile yollarını ayırdı ve göreve Kostmann’ı getirdi. Son 8 haftadan 7 mağlubiyet, 1 beraberlik alan ev sahibi, bitime 3 hafta kala düşme potasının içerisinde yer alıyor. Düşme hattının üzeri ile arasında 6 puan fark bulunan Bielefeld, bu hafta düşme potasının üzerindeki Hertha Berlin’i sahasında konuk edecek. Ligde kalmak için ev sahibinin galibiyete ihtiyacı var. Final niteliğinde bir maça çıkacak olan Bielefeld, son 8 haftadaki kötü performans grafiğiyle güven vermekten çok uzakta.

Hertha Berlin’de Hedef Galibiyet

Hertha Berlin yeni hocası Felix Magath ile 5 maçlık fikstürden 3 galibiyet çıkardı. Son 2 haftada Augsburg ve Stuttgart’ı kalesini gole kapatarak mağlup etmeyi başaran konuk ekip, en yakın rakipleri karşısında aldığı kritik galibiyetlerle, bitime 3 hafta kala rahat bir nefes almayı başardı Düşme hattından 6, Play Out hattından ise 4 puan uzaklıkta yer alan Hertha Berlin cephesinde tehlike devam ediyor. Bu hafta Bielefeld ile karşılaşacak olan konuk ekip, düşme hattındaki rakibini mağlup ederek, ligde kalmayı garantileyebilir. Teknik adam değişikliğiyle birlikte etkisin arttıran Hertha, galibiyet serisini 3 maça çıkarmak istiyor.

Arminia Bielefeld – Hertha Berlin Maç Bilgileri

Arminia Bielefeld – Hertha Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1 ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Schüco Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Armina Bielefeld takımında Fabian Klos ve Cedric Brunner sakat. Hertha Berlin cephesinde ise Vladimir Darida kart cezalısı. Rune Jarstein ve Alexander Schwolow’un sakatlığı bulunuyor.

Arminia Bielefeld’in 11’i Belli mi?

Arminia Bielefeld’in muhtemel kadrosu: Stefan Ortega, Kunze, Cedric Hoorn, Nilsson, Robin Hack, Schöpf, Amos Pieper, Lasme, Fabian Kunze, Okugawa, Florian Krüger.

Hertha Berlin’in ilk 11’i Belli mi?

Hertha Berlin’in muhtemel kadrosu: Laurenz Lotka, Peter Pekarik, Torunarigha, Mittelstadt, Ascacibar, Suat Serdar, Klünter, Ekkelenkamp, Maolida, Belfodil, Marco Richter.

İddaa Tahmini

Düşme hattı ile puan farkını açmaya başlayan Hertha Berlin 2 haftalık galibiyet serisiyle çıkacağı maçta Bielefeld’i mağlup edecek ve düşme hattından uzak kalmaya devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.50

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.75

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Kritik maçtan kazanan çıkmadı. İki takımında küme düşme tehlikesi devam ederken, Lucas Tousart ile öne geçen Hertha karşısında Bielefeld beraberliği Joakim Nilsson’un son dakika golüyle yakaladı.