LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Elche Osasuna Bahis Tahmini 01.05.2022

İspanya La Liga’da Pazar günü 4 maç var. Günün ilk maçında Elche evinde, Osasuna’yı konuk edecek. Saat 15.00’de başlayacak karşılaşma Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Elche ve Osasuna arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Elche kazanır 2.92, beraberlik 3.35, Osasuna kazanır ise 2.58 olarak açıklanmış.

Elche Umutlarını Arttırdı

Elche, son 2 haftada 6 puan topladı. Önce Mallorca’yı 3-0 ile geçen Elche, Benito Villamarin’de konuk olduğu Real Betis karşısında da 1-0 kazanarak dikkat çekti. Son 2 maçta aldıkları 6 puan ile kümede kalma umutlarını arttırdılar. Bu hafta ise Osasuna’yı konuk edecekler. Sezonun ilk yarısında El Sadar’da oynanan karşılaşma 1-1 sona ermişti. Son haftalarda skor anlamında üretken olan Francisco Rodriguez’in ekibi, son 4 maçından da gol atmayı başardı. Maç öncesinde Elche’de Lucas Boye’un sakatlığı devam ediyor.

Osasuna Evinde Kaybetti

Osasuna, La Liga’da oynadığı son karşılaşmadan puan çıkartamamıştı. El Sadar’da konuk ettikleri lider Real Madrid’e 3-1 kaybettiler. Böylelikle 2 maçlık galibiyet serileri de sona erdi. La Liga’da hedefi bulunmayan Osasuna, orta sıralarda yer alıyor. Son haftalarda hücum anlamında çok üretkenler. Mağlup oldukları maçlarda bile skor üretiyorlar. La Liga’da oynadıkları son 5 maçta da gol bulmayı başardılar. Bu hafta Elche’ye konuk olacak Osasuna’da önemli bir eksik yok.

Elche – Osasuna Maç Bilgileri

Elche – Osasuna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 15.00’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Manuel Martinez Valero Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Elche’de Lucas Boye’un sakatlığı devam ediyor.

Elche'nin ilk 11’i Belli mi?

Elche’nin muhtemel kadrosu: Edhar Badia, Pedro Bigas, Diego Gonzalez, Antonio Barragan, Johan Mojica, Gerard Gumbau, Fidel Chaves, Omar Mascarell, Javier Pastore, Lucas Boye, Lucas Perez

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Juan Manuel Perez, Manuel Sanchez, David Garcia, Juan Cruz, Moncaloya, Roberto Torres, Lucas Torro, Oier Sanjurjo, Ruben Garcia, Adrian Lopez, Enric Gallego

İddaa Tahmini

Elche, son 2 haftada 6 puan topladı. Moraller yerinde. Osasuna’da son haftalara hücum anlamında üretken. Son 5 maçta da gol buldular. Günün açılış maçında iki takımdan da gol bekliyorum. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.79

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.98

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Yüksek orandan gol var tercihimiz kazandı. Elche ve Osasuna, karşılıklı gollerle 1 puan ile sahadan ayrıldı.