LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Rayo Vallecano Real Sociedad İddaa Tahmini 01.05.2022

İspanya La Liga’da üst üste 2 galibiyet alarak moral bulan Rayo Vallecano evinde, Real Sociedad’ı ağırlayacak. Saat 19.30’da başlayacak karşılaşma Smart Spor kanalından takip edilebilecek.

Rayo Vallecano ile Real Sociedad zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Betroad oranlarını ele alacak olursak Rayo Vallecano galibiyetinin 3.20, beraberlik tercihinin 3.25, Real Sociedad galibiyetinin ise 2.42 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Rayo Vallecano Sürpriz Yaptı

Rayo Vallecano, son 2 haftada üst üste galibiyetler alarak dikkat çekiyor. Önce Espanyol deplasmanında 1-0 kazanan Rayo Vallecano, geçtiğimiz hafta sonu ise Barcelona deplasmanında da 1-0 kazandı. Maçın başında buldukları golle 3 puan almayı başardılar. La Liga’da son 2 maçtan 6 puan çıkartan Andoni Iraola Sagarna’nın ekibi, bu hafta Real Sociedad karşısında da seriyi sürdürmek istiyor. Maç öncesinde Rayo Vallecano’da Martin Merquelanz sakat. Ivan Balliu ise kart cezalısı.

Real Sociedad Evinde Kaybetti

Real Sociedad ise son 2 haftadan galibiyet çıkartamadı. La Liga’da oynadıkları son karşılaşmada Anoeta’da konuk ettikleri Barcelona’ya 1-0 mağlup oldular. Bir önceki hafta ise Real Betis ile golsüz berabere kalmışlardı. Son 2 maçta 5 puan bırakan Imanol’un öğrencileri, 6. Sırada yer alıyor. Şampiyonlar Ligi umutları azaldı ama Avrupa Ligi umutları devam ediyor. Bu hafta Rayo Vallecano deplasmanında 3 puan arıyorlar. Maç öncesinde Real Sociedad’da Mikel Oyarzabal ve Ander Barranetxea’nın sakatlıkları sürüyor. David Silva ise kart cezalısı.

Rayo Vallecano – Real Sociedad Maç Bilgileri

Rayo Vallecano – Real Sociedad Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 19.30’da Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de Vallecas Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rayo Vallecano’da Martin Merquelanz sakat. Ivan Balliu ise kart cezalısı. Real Sociedad’da Mikel Oyarzabal ve Ander Barranetxea’nın sakatlıkları sürüyor. David Silva ise kart cezalısı.

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Bebe, Francisco Garcia, Yacine Qasmi  

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Alex Remiro, Zaldua, Gorka Elustondo, Le Normand, Aihen Munoz, Mikel Merino, Igor Zubeldia, Rafinha, Portu, Alexander Sörloth, Alexander Isak

İddaa Tahmini

Rayo Vallecano, geçen hafta Barcelona’yı deplasmanda devirdi. Son 2 maçta 6 puan topladılar. Real Sociedad ise Avrupa umutlarını sürdürüyor. Son 2 maçta 5 puan kaybettiler ve galibiyete ihtiyaçları var. Vallecas’da iki takımında gol bulacağı zevkli bir 90 dakika izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.82

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 2.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Rayo Vallecano, son 3 maçta 7. Puanını elde etti. Vallecas’da konuk ettikleri Real Sociedad ile 1-1 berabere kaldılar.