LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Barcelona Mallorca İddaa Tahmini 01.05.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Kümede kalma mücadelesi veren Mallorca deplasmanda, Barcelona’ya konuk olacak. Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve Smart Spor kanalından takip edilebilecek.

Barcelona ile Mallorca takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Barcelona galibiyetine 1.34, beraberlik tercihine 5.55, Mallorca galibiyetine ise 9.70 verildiğini görüyoruz.

Barcelona Evinde Kaybetti

Barcelona, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Rayo Vallecano’ya 1-0 kaybettiler. Atletico Madrid’in puan kaybettiği haftada şansını iyi kullanamayan Barcelona, Cuma günü Sevilla’nın 1 puan almasıyla 3. Sıraya geriledi. Bu hafta Mallorca karşısında kazanırlarsa, tekrardan 2. Sıraya yükselecekler. Barcelona’nın geçen hafta yaşanan mağlubiyeti, bu hafta Mallorca karşısında telafi edeceğini düşünüyorum. Maç öncesinde Barcelona’da Pedri, Martin Braihhwaite, Samuel Umtiti, Pedri ve Ansu Fati’nin sakatlıkları sürüyor.

Mallorca Umutlarını Korudu

Mallorca, La Liga’da oynadığı son karşılaşmada Alaves’i 2-1 mağlup etmişti. Kümede kalma yolunda çok önemli bir 3 puan aldılar. Alaves galibiyet ile puanını 32 yapan Javier Aguirre’nin öğrencileri, düşme hattının 2 puan üzerine çıktı. Cadiz ve Granada’nın puan kaybettiği haftada en karlı takım oldular diyebiliriz. Bu hafta ise Camp Nou’da Barcelona’ya konuk olacaklar. Sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmayı 1-0 kaybetmişlerdi. Bu hafta Mallorca’da Vedat Muriqi kart cezalısı. Ruiz de Galarreta ve Aleksandar Sedlar ise sakat olan isimler.

Barcelona – Mallorca Maç Bilgileri

Barcelona – Mallorca Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Camp Nou Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barcelona’da Pedri, Martin Braihhwaite, Samuel Umtiti, Pedri ve Ansu Fati’nin sakatlıkları sürüyor.Mallorca’da Vedat Muriqi kart cezalısı. Ruiz de Galarreta ve Aleksandar Sedlar ise sakat olan isimler.

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Ronald Araujo, Gerard Pique, Eric Garcia, Jordi Alba, Sergio Busquets, Frankie De Jong, Gavi, Ousmane Dembele, Ferran Torres, Pierre Emerick Aubameyang

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Manolo Reina, Joan Sastre, Antonio Raillo, Antonio Sanchez Navarro, Brian Olivan, Salva Sevilla, Dani Rodriguez, Iddrisu Mohammed, Brian Cufre, Victor Mollejo, Vedat Muriqi

İddaa Tahmini

Barcelona, geçen hafta şok bir yenilgi aldı. Camp Nou’da Rayo Vallecano’ya 1-0 kaybettiler. 2. Sıra yarışında alacakları her puanın önemi var. Bu hafta Mallorca’yı farklı geçerler ve moral bulurlar.

Best10 Oranı: H1, Oran 1.98

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona, bu kez hata yapmadı. Camp Nou’da Mallorca’yı 2-1 ile geçtiler ve moral buldular.