Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Tottenham Leicester City İddaa Tahmini 01.05.2022

İngiltere Premier Lig’de 4. Sıra hedefini sürdüren Tottenham evinde, Leicester City’i konuk edecek. Saat 16.00’da başlayacak karşılaşmanın S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Tottenham ve Leicester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Tottenham kazanır 1.46, beraberlik 4.90, Leicester City kazanır ise 7.10 olarak açıklanmış.

Tottenham Puan Kaybediyor

Tottenham, geçtiğimiz hafta sonu Premier Lig’de yine puan kaybı yaşadı. Konuk oldukları Brentford deplasmanından golsüz beraberlik ile döndüler. Bir önceki hafta ise Brighton’a iç sahada 1-0 kaybetmişlerdi. Son 2 Premier Lig maçında 5 puan bırakan Antonio Conte’nin ekibi, 4. Sıradaki yerini Arsenal’a kaptırdı. Rakibinin 2 puan gerisine düştüler. Bu hafta ise iç sahada Leicester City’i konuk edecekler. West Ham ve Arsenal’ın birbiriyle karşılaşacağını düşünürsek, Tottenham’ın kesinlikle kazanması gereken bir maç. Maç öncesinde Tottenham’da Oliver Skipp ve Japhet Tanganga’nın sakatlıkları devam ediyor.

Leicester City Evinde Kazanamadı

Leicester City, hafta içi Konferans Ligi’nde Roma ile karşı karşıya geldi. King Power’da konuk ettikleri rakibi ile 1-1 berabere kaldılar. Premier Lig’de ise son haftalarda puan kayıpları da devam ediyor. Geçen hafta Aston Villa ile golsüz berabere kalan Brendan Rodgers’ın ekibi, son 3 maçından da galibiyet çıkartamadı. Bu hafta konuk olacakları Tottenham deplasmanında da işleri zor olacak. Maç öncesinde Leicester City’de Danny Ward, Wilfred Ndidi ve Ryan Bertrand’ın sakatlıkları devam ediyor.

Tottenham – Leicester City Maç Bilgileri

Tottenham – Leicester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tottenham Hotspur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

ottenham’da Oliver Skipp ve Japhet Tanganga’nın sakatlıkları devam ediyor. Leicester City’de Danny Ward, Wilfred Ndidi ve Ryan Bertrand’ın sakatlıkları devam ediyor.

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Mat Doherty, Davinson Sanchez, Eric Dier, Sergio Reguilon, Pierre Emile Hojbjerg, Tayguy Ndombele, Dejan Kulusevski, Rodrigo Bentancur, Heung Min Son, Hary Kane

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Ricardo Pereira, Çağlar Söyüncü, Jannick Vestergaard, Timothy Castagne, Marc Albrighton, Youri Tielemans, Hamza Choudhury, James Maddison, Harvey Barnes, Jamie Vardy

İddaa Tahmini

Leicester City, Premier Lig’de son 3 maçtan galibiyet çıkartamadı. Hafta içi ise Avrupa Ligi’nde Roma ile zorlu bir 90 dakikaya çıktılar. Bu hafta rotasyona gidebilirler. Tottenham evinde kazanır ve Arsenal’ın takibini sürdürür.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.32

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.46

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Tottenham, Heung Min Son önderliğinde yine önemli bir galibiyet aldı. Leicester City’i 3-1 mağlup ettiler ve moral buldular.