TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Hatayspor Trabzonspor İddaa Tahmini 06.05.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Hatayspor evinde, şampiyonluğunu garantileyen Trabzonspor’u ağırlayacak. Saat 20.000’de başlayacak mücadele Beın Sports 1 kanalından izlenebilecek.

Hatayspor ile Trabzonspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Hatayspor galibiyetine 2.55, beraberlik tercihine 3.75, Trabzonspor galibiyetine ise 2.75 verildiğini görüyoruz.

Hatayspor’un Umutları Bitti

Hatayspor’da kötü gidişat devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Altay’ı konuk eden Hatayspor, rakibine 1-0 mağlup oldu. Kolay bir galibiyet alması beklenen Hatayspor, sürpriz bir yenilgi yaşadı. Son haftalarda rakip kalede üretken olamıyorlar. Süper Lig’de üst üste 6 maçtır da galibiyet alamayan Ömer Erdoğan’ın ekibinin Avrupa umutları da sona erdi. Trabzonspor maçı öncesinde Hatayspor’da eksik bulunmuyor.

Trabzonspor Favori Taraf

Trabzonspor, geçtiğimiz hafta aldığı 1 puan ile şampiyonluğunu garantiledi. Bitime 3 hafta kala şampiyon oldular uzun bir aranın ardından Süper Lig’de şampiyonluk sevinci yaşadılar. Geçen hafta iç sahada konuk ettiği Antalyaspor ile 2-2 berabere kalan Abdullah Avcı’nın öğrencileri, bu hafta ise Hatayspor’a konuk olacak. Trabzonspor’un aklı hafta içi oynananacak Kayserispor maçında olabilir ama formsuz Hatayspor karşısında yine de galibiyete yakın taraflar. Maç öncesinde Trabzonspor’da Anders Trondsen ve Bruno Peres’in sakatlıkları bulunuyor.

Hatayspor – Trabzonspor Maç Bilgileri

Hatayspor – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antakya Atatürk Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Munir, Strahil Popov, Simon Falette Fatih Kuruçuk, Sam Adekugbe, Muhammed Mert, Isaac Sackey,, Mehdi Boudjemaa, Dylan Saint Louis, El Kaabi, Mame Diouf

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Serkan Asan, Stefano Denswil, Hüseyin Türkmen, Yusuf Erdoğan, Berat Özdemir, Marek Hamsik, Dorukhan Toköz, Anthony Nwakaeme, Edin Visca, Andreas Cornelius

İddaa Tahmini

Trabzonspor, maçın favorisi. Hatayspor, Süper Lig’de son 6 maçından da galibiyet çıkartamadı. Trabzonspor şampiyonluğunu garantiledi ama kalan 3 maçı da kazanmak için oynayacaktır. Hatayspor deplasmanında da 3 puana yakınlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.25

Best10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Hatayspor, sahadan 1 puan ile ayrıldı. Şampiyon Trabzonpsor ile 1-1 berare kaldılar. Galibiyet hasretleri ise devam etti.