TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Gaziantep FK Kayserispor Bahis Tahmini 06.05.2022

Spor Toto Süper Lig’de geçen haftayı mağlubiyet ile kapatan iki takım, Gaziantep FK ve Kayserispor karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından takip edilebilecek.

Gaziantep FK ve Kayserispor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Gaziantep FK kazanır 1.85, beraberlik 4.00, Kayserispor kazanır ise 4.30 olarak açıklanmış.

Gaziantep FK Puan Peşinde

Gaziantep FK’nın matematiksel olarak kümede düşme şansı bulunuyor. Geçen hafta Çaykur Rizespor’un kazanmasıyla birlikte puan farkı 9’a düştü. Altay ve Çaykur Rizespor’un 9 puan önünde bulunan Gaziantep FK, bugün 1 puan alması halinde kümede kalacak. Kayserispor maçından sonra kalan 2 maçını kaybetseler bile bir anlam ifade etmiyor. Süper Lig’de son 5 maçta galibiyet alamayan Erol Bulut’un ekibi, bugün Kayserispor karşısında kazanarak kümede kalmayı hedefliyor. Maç öncesinde Gaziantep FK’da Stelios Kitsiou kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Kayserispor Kümede Kaldı

Kayserispor, Süper Lig’de kümede kalmayı garantiledi. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Beşiktaş’a 3-2 kaybettiler ama yine de kümede kaldılar. Süper Lig’de son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Sarı Kırmızılılar, bu hafta Gaziantep FK deplasmanına konuk olacak. Önümüzdeki hafta içi Kayserispor’un Türkiye Kupası yarı finalinde Trabzonspor ile karşılaşacağını belirtelim. Bu sebeple Kayserispor’da rotasyon gözükebilir. Maç öncesinde Kayserispor’da Bernarnd Mensah’ın sakatlığı devam ediyor.

Gaziantep FK – Kayserispor Maç Bilgileri

Gaziantep FK – Kayserispor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gaziantep Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Gaziantep FK’da Stelios Kitsiou kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Kayserispor’da Bernarnd Mensah’ın sakatlığı devam ediyor.

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Günay Güvenç, Oğuz Ceylan, Alin Tosca, Ertuğrul Ersoy, Steven Caulker, Alexandru Maxim, Alexander Merkel, Doğan Erdoğan, Furkan Özçal, Muhammet Demir, Joao Figueiredo

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Silvio Lung, Dimitrios Kolovetsios, Uğur Demirok, Mert Çetin, Yasir Subaşı, Abdülkadir Parmak, İbrahim Akdağ, Andrea Bertolacci, Miguel Cardoso, Carlos Mane, Mario Gavranovic

İddaa Tahmini

Gaziantep FK’nın mağlubiyet yaşamaması halinde kümede kalması kesinleşecek. Geçen hafta Fenerbahçe’ye 3-2 kaybettiler. Süper Lig’de 5 maçtır kazanamıyorlar. Kayserispor’un aklı ise kupada. Gaziantep FK’nın kazanmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.67

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.85

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Gaziantep FK, sahadan 1 puan ile ayrıldı. Bu beraberlik ile Süper Lig’de bitime 2 hafta kala kümede kalmayı garantilediler.