TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Adana Demirspor Alanyaspor Bahis Tahmini 07.05.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan sürüyor. Alanyaspor deplasmanda, Adana Demirspor karşısında sürpriz arayacak. Zorlu mücadele sat 19.00’da start alacak ve Beın Sports 2 kanalından izlenebilecek.

Adana Demirspor ve Alanyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Adana Demirspor kazanır 1.97, beraberlik 4.00, Alanyaspor kazanır ise 3.75 olarak açıklanmış.

Adana Demirspor’da Gidişat Kötü

Adana Demirspor’da kötü gidişat devam ediyor. Üst üste Kasımpaşa ve Trabzonspor karşısında kaybeden Adana Demirspor, geçtiğimiz hafta ise Giresunspor deplasmanından da puansız döndü. Rakibine 2-0 kaybettiler. Süper Lig’de son 3 maçından puan çıkartamayan Vincenzo Montella’nın öğrencileri, bu hafta Alanyaspor karşısında kazanarak moral bulmak istiyor. Adana Demirspor’un matematiksel olarak Avrupa umudu var ama bunun zor olduğunu belirtelim.

Alanyaspor Evinde Kazandı

Alanyaspor, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Yeni Malatyapsor karşısında hata yapmadı. Rakibini 2-1 mağlup eden Francisco Farioli’nin öğrencileri, Süper Lig’de 3 maçlık mağlubiyet serisini de sona erdirmiş oldu. Başakşehir’in kazandığı haftada puan kaybı yaşamamaları önemliydi. 5. Sırada yer alan Alanyaspor’un Avrupa umutları devam ediyor. Bu hafta konuk olacakları Adana Demirspor deplasmanında da 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Alanyaspor’da eksik bulunmuyor.

Adana Demirspor – Alanyaspor Maç Bilgileri

Adana Demirspor – Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 5 Ocak Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Adana Demirspor'un 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Arijanet Muric, Jonas Svensson, Samet Akaydın, Joher Rassoul, Kaan Kanak, Matias Vargas, Gökhan İnler, Benjamin Stambouli, Yunus Akgün, Younes Belhanda, Britt Assombalonga,

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Marafona, Tayfur Bingöl, Miha Mevlija, Fatih Aksoy, Christian Borja, Joao Novais, Emre Akbaba, Daniel Candeias, El Mami Tetah, Oğuz Aydın, Wilson Eduardo

İdaaa Tahmini

Adana Demirspor’un kötü gidişatı sona erdireceğini düşünüyorum. İç sahada konuk edecekleri Alanyapsor’u mağlup ederler ve moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.78

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.97

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Adana Demirspor’da mağlubiyet serisi devam ediyor. Alanyaspor karşısında da 2-1 kaybettiler ve üst üste 4. Yenilgini aldılar.