TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Başakşehir Galatasaray İddaa Tahmini 07.05.2022

Spor Toto Süper Lig’de kötü bir sezon geçiren Galatasaray deplasmanda, Başakşehir’in konuğu olacak. Mücadelenin saat 19.00’da başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Başakşehir ve Galatasray arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Başakşehir kazanır 2.03, beraberlik 3.75, Galatasray kazanır ise 3.75 olarak açıklanmış. 

Başakşehir’den Önemli Galibiyet

Başakşehir, geçtiğimiz haftayı 3 puan ile kapatan takımlardan biriydi. Kasımpaşa deplasmanına konuk oldular ve rakibini 3-2 ile geçtiler. Süper Lig’de son haftaların formda takımlarından biri olan Başakşehir, son 5 karşılaşmada 4 galibiyet ve 1 beraberlik alarak dikkat çekti. Bu 5 maçlık süreçte 13 puan toplayan Emre Belözoğlu’nun ekibi, 4. Sıradaki yerini koruyor. Bu hafta konuk edecekleri Galatasaray karşısında da maçın favorisi olduklarını belirtelim. Maç öncesinde Başakşehir’de eksik bulunmuyor.

Galatasaray’ın İşi Zor

Galatasaray, geçtiğimiz hafta beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. İç sahada konuk ettikleri Sivasspor’a 3-2 kaybettiler. İkinci yarıda Sivasspor maça hükmetti ve Galatasaray’ın işi iyice zorlaştı. Süper Lig’de bu sezon deplasman maçlarında sıkıntı yaşayan Sarı Kırmızılılar, bu hafa Başakşehir deplasmanında da zor bir 90 dakikaya çıkacak. 2 hafta önce Altay deplasmanında kazanarak deplasman galibiyeti hasretini sona erdiren Domenec Torrent’in ekibi, bu hafta Başakşehir karşısında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Galatasaray’da Marcao ve Omar Elabdellaoui’nin sakatlıkları var. Emre Kılınç ise kart cezalısı.

Başakşehir – Galatasaray Maç Bilgileri

Başakşehir – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Marcao ve Omar Elabdellaoui’nin sakatlıkları var. Emre Kılınç ise kart cezalısı.

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Muhammed Şengezer, Ömer Ali Şahiner, Alexandru Epureanu, Leon Duarte, Hasan Ali Kaldırım, Daniel Aleksic, Berkay Özcan, Nacer Chadli, Trezeguet, Pizzi, Stefan Okaka

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Victor Nelsson, Christian Luyindama, Van Aanholt, Berkan Kutlu, Taylan Antalyalı, Keram Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu, Ryan Babel, Bafetimbi Gomis

İddaa Tahmini

Galatasaray, geçen hafta Sivasspor karşısında 3-2 mağlup oldu. Başakşehir ise Kasımpaşa’yı 3-2 ile geçti. İki takımın maçında da tam 5’er gol izledik. Yine gollü bir maç olur. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Başakşehir, üstün oynadığı maçtan 1 puan ile ayrıldı. İç sahada konuk ettikleri Galasaray ile golsüz berabere kaldılar.