Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Brentford Southampton İddaa Tahmini 07.05.2022

İngiltere Premier Lig’de kötü bir sezon geçiren Southampton deplasmanda, Brentford’a konuk olacak. 17.00’de start alacak karşılaşmayı S SPORT Plus kanalından canlı izleyebilirsiniz.

Brentford ile Southampton zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Betroad oranlarını ele alacak olursak Brentford galibiyetinin 2.25, beraberlik tercihinin 3.50, Southampton galibiyetinin ise 3.30 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Brentford Favori Taraf

Brentford, geçtiğimiz hafta Manchester United deplasmanına konuk oldu. Rakibine 3-0 kaybeden Thomas Frank’ın ekibi, Premier Lig’de 4 maç aradan sonra yenilgi yaşadı. Manchester United maçı öncesine kadar son 4 maçta 10 puan toplamışlardı. Ivan Toney, Christian Eriksen ve Bryan Mbuemo gibi hücumda çok önemli ayakları olan Brentford, bu hafta konuk edeceği Southampton karşısında maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Brentford’da Saman Ghoddos, Mathias Zanka, Sergio Canops ve Frank Onyeka’nın sakatlıkları devam ediyor.

Southampton’da Moraller Bozuk

Southampton’da moraller bozuk. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Crystal Palace ile karşılaşan Ralp Hasenhüttl’ün ekibi, 1-0 öne geçtiği maçtan puan alamadı. Rakibine 2-1 kaybettiler ve Premier Lig’de galibiyet hasretleri 3 maça çıkmış oldu. Southampton, düşme hattının 8 puan üzerinde ama matematiksel olarak küme düşme ihtimalleri var. Bu hafta konuk olacakları Brentford deplasmanında alınacak 1 puan bile önemli. Maç öncesinde Southampton’daw Valentino Livramento’un sakatlığı sürüyor.

Brentford – Southampton Maç Bilgileri

Brentford – Southampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brentford Community Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brentford’da Saman Ghoddos, Mathias Zanka, Sergio Canops ve Frank Onyeka’nın sakatlıkları devam ediyor. Southampton’daw Valentino Livramento’un sakatlığı sürüyor.

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: David Raya, Rico Henry, Charlie Goode, Ethan Pinnock, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Sergi Canos, Bryan Mbeumo, Ivan Toney

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: Fraser Forster, Kyle Walker Peters,, Mohammed Salisu, Jan Bednarek, Romain Perraud, Nathan Redmond, James Ward Prowse, Mohamed Elyounoussi, Che Adams, Adam Armstrong, Armando Broja

İddaa Tahmini

Southampton, son haftaların formsuz takımlarından biri. Geçen hafta Crystal Palace’a 2-1 kaybettiler. Son 9 Premier Lig maçında tek galibiyetleri var. Brentford, taraftarı önünde iyi oynuyor. Son 3 iç saha maçında 7 puan topladılar. Southampton karşısında da kazanırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.98

Betroad Oranı: MS 1, Oran 2.25

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Brentford, rahat kazandı. Southampton’ı 3-0 mağlup etmeyi başardılar. Southampton’da kötü gidişat devam etti.