Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Crystal Palace Watford İddaa Tahmini 07.05.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Crystal Palace evinde, Watford’u konuk edecek. Saat 17.00’de oynanancak mücadelenin S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Crystal Palace ve Watford arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Crystal Palace kazanır 1.65, beraberlik 4.00, Watford kazanır ise 5.60 olarak açıklanmış.

Crystal Palace 3 Maç Sonra Kazandı

Crystal Palace, geçtiğimiz haftayı 3 puan ile kapattı. Konuk oldukları Southampton deplasmanında 2-1 kazandılar ve Premier Lig’de 3 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştılar. Southampton karşısında 1-0 geriye düşen ama pes etmeyen Patrick Vieira’nın ekibi, Eze ve Zaha’nın golleriyle kazanarak moral buldu. 3 maçlık kötü gidişatı sona erdiren Crystal Palace, bu hafta ise Selhurst Park’ta Watford’u konuk edecek. Maç öncesinde Crystal Palace’da Nathan Ferguson’un sakatlığı devam ediyor.

Watford’da Umutlar Tükendi

Watford’da mağlubiyet serisi devam ediyor. Geçtiğimz hafta sonu Burnley’i konuk eden Watford, 1-0 öne geçtiği karşılaşmadan puan alamadı. 80. Dakikadan sonra 2 gol yediler ve sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldılar. Premier Lig’de üst üste 5 maçtır mağlup olan Roy Hodgson’ın ekibinin kümede kalma umutlarının da iyice azaldığını belirtelim. Bu hafta Crystal Palace’a konuk olacaklar ve mağlubiyet almaları halinde Watford’un küme düşmesi kesinleşecek. Maç öncesinde Watford’da Cucho Hernandez’in sakatlığı devam ediyor.

Crystal Palace – Watford Maç Bilgileri

Crystal Palace – Watford Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Selhurst Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Crystal Palace’da Nathan Ferguson’un sakatlığı devam ediyor. Watford’da Cucho Hernandez’in sakatlığı devam ediyor.

Crystal Palace'ın İlk 11'i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Jack Butkand, Joel Ward, Joachim Andersen, Gary Cahill, Marc Guehi, Luka Milivojevic, Eberechi Eze, Will Hughes, Conor Gallagher, Wilfred Zaha, Jean-Philippe Mateta

Watford'un ilk 11’i Belli mi?

Watford’un muhtemel kadrosu: Daniel Bachmann, Kiko Femenia, Troost-Ekong, Craig Cathcart, Danny Rose, Moussa Sissoko, Juraj Kucka, Imran Louza, Joao Pedro, Joshua King, Emmanuel Dennis

İddaa Tahmini

Watford, yokları oynuyor. Geçen hafta Burnley karşısında önde oldukları maçı 2-1 kaybettiler. Crystal Palace ise haftayı 3 puan ile kapattı. Selhurst Park’ta zayıf Watford’u mağlup etmeyi başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.50

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.65

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Watford, küme düştü. Selhurst Park’ta Crystal Palace’a 1-0 kaybettiler ve bitime 3 maç kala düşmeleri kesinleşti.