Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Brighton Manchester United İddaa Tahmini 07.05.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Brighton evinde, Manchester United karşısında sürpriz arayacak. Mücadelenin sat 19.30’da başlayacağını ve S SPORT kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Brighton ile Manchester United takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını inceleyecek olursak Brighton galibiyetine 2.78, beraberlik tercihine 3.50, Manchester United galibiyetine ise 2.58 verildiğini görüyoruz.

Brighton Sürpriz Arayacak

Brighton, son haftalarda kolay kolay mağlubiye yaşamıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Wolverhampton’a konuk olan Brighton, sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Sürpriz bir 3 puan elde eden Graham Potter’ın ekibi, Premier Lig’de oynadığı son 5 maçta sadece Manchester City’e kaybetti. Bu hafta AMEX’de Manchester United karşısında da sürpriz arayacaklar. Karşılaşma öncesinde Brighton’da Jeremy Sarmiento ve Jakub Moder’in sakatlıkları devam ediyor.

Manchester United’da Eksikler Var

Manchester United, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Brentford’u 3-0 ile geçtiler. Rakibinin 4 maçlık yenilmezlik serisine son veren Kırmızı Şeytanlar, Brentford galibiyet ile Avrupa umutlarını devam ettirdi. Arsenal ve Tottenham’ın 3 puan gerisindeler ama rakiplerinin 2 maçları eksik. Bu hafta Brighton deplasmanında Manchester United’ın kazanması şart. Karşılaşma öncesinde Manchester United’da Harry Maguire, Paul Pogba, Jadon Sancho ve Luke Shaw’ın sakatlıkları var.

Brighton – Manchester United Maç Bilgileri

Brighton – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele AMEX Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brighton’da Jeremy Sarmiento ve Jakub Moder’in sakatlıkları devam ediyor. Manchester United’da Harry Maguire, Paul Pogba, Jadon Sancho ve Luke Shaw’ın sakatlıkları var.

Brighton'ın İlk 11'i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Tariq Lamptey, Joel Veltman, Adam Webster, Marc Cucurella, Pascal Gross, Aaron Connoly, Enock Mwepu Alexis Mac Allister, Leandro Trossard, Neal Maupay

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: De Gea, Diogo Dalot, Raphael Varane, Victor Lindelöf, Alex Telles, Scott McTominay, Nemanja Matic, Bruno Fernandes, Markus Rashford, Juan Mata, Cristiano Ronaldo

İddaa Tahmini

Manchester United, geçtiğimiz hafta Brentford’u 3-0 ile geçti. İyi bir oyun ve net bir sonuç ile galibiyeti kaptılar. Brighton deplasmanında da Manchester United’ı galibiyete yakın görüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.25

Betroad Oranı: MS 2, Oran 2.58

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Brighton, farklı kazandı. Manchester United’ı 4-0 mağlup ederek dikkat çektiler.