Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Liverpool Tottenham İddaa Tahmini 07.05.2022

İngiltere Premier Lig’de şampiyonluk umutlarını devam ettiren Liverpool evinde, Tottenham karşısında 3 puan arayacak. Mücadele saat 21.45’de başlayacak ve S SPORT kanalından ekranlara gelecek.

Liverpool Tottenham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Liverpool kazanır 1.47, beraberlik 4.85, Tottenham kazanır ise 6.90 olarak açıklanmış.

Liverpool Finale Kaldı

Liverpool’da şampiyonluk umutları devam ediyor. Geçen hafta Newcastle United deplasmanında 1-0 kazanan Jurgen Klopp’un ekibi, lider Manchester City’nin takibini devam ettirdi. Premier Lig’de tam 15 maçtır mağlubiyet yaşamayan Liverpool, 2. Sırada yer alıyor. Lider Manchester City ile aralarında sadece 1 puanlık fark var. Hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Villarreal’i deplasmanda 3-2 ile geçen Liverpool, finale adını yazdırdı. Finalde Real Madrid ile karşılaşacaklar. Tottenham maçı öncesinde Liverpool’da Roberto Firmino’nun sakatlığı var.

Tottenham’ın İşi Zor

Tottenham, Premier Lig’de 4. Sıra hedefini devam ettiriyor. Geçen hafta Leicester City’i konuk eden Antonio Conte’nin öğrencileri, sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. 2 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşayan Londra ekibi, 4. Sıradaki Arsenal’ın 2 puan gerisinde yer alıyor. Bu hafta sonu Anfield’da Liverpool’a konuk olacaklar. Tottenham’ı zor bir maçın beklediğini belirtelim. Karşılaşma öncesinde Tottenham’da Matt Doherty, Japhet Tanganga, Oliver Skipp ve Sergio Reguilon’un sakatlıkları var.

Liverpool – Tottenham Maç Bilgileri

Liverpool – Tottenham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 21.45’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Roberto Firmino’nun sakatlığı var. Tottenham’da Matt Doherty, Japhet Tanganga, Oliver Skipp ve Sergio Reguilon’un sakatlıkları var.

Liverpool'un 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Joel Matip, Virgil Van Dijk, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Thiago, Diogo Jota, Sadio Mane, Mohamed Salah

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Mat Doherty, Davinson Sanchez, Eric Dier, Sergio Reguilon, Pierre Emile Hojbjerg, Tayguy Ndombele, Dejan Kulusevski, Rodrigo Bentancur, Heung Min Son, Hary Kane

İddaa Tahmini

Liverpool’un hata yapmaması gereken bir karşılaşma. Anfield’da bu sezon mütiş bir performans gösteriyorlar. Geçen hafta sonu St. James Park’ta Newcastle United’ı 1-0 ile geçmişlerdi. Hafta içi ise Villarreal’i 3-2 mağlup ettiler ve Şampiyonlar Ligi’nde finale yükseldiler. Müthiş bir form yakalayan Liverpool, bu hafta Tottenham karşısında da kazanmayı başarır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.33

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.47

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool, 2 puan bıraktı. Anfield’da Tottenham ile 1-1  berabere kaldılar ve şampiyonluk şansları azaldı.