LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Mallorca Granada İddaa Tahmini 07.05.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada, Mallorca ile Granada kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 15.00’de Smart Spor kanalından izlenebilecek.

Mallorca ve Granada arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Mallorca kazanır 2.00, beraberlik 3.50, Granada kazanır ise 4.00 olarak açıklanmış.

Mallorca 3 Puan Arıyor

Mallorca, iç sahada oynadığı son 2 maçından da galibiyet ile ayrıldı. Taraftarı önünde Atletico Madrid ve Alaves karşısında kazanmayı başardılar. Geçtiğimiz hafta sonu ise Camp Nou’da Barcelona’ya 2-1 kaybettiler. La Liga’da kümede kalma mücadelesi veren Javier Aguirre’nin öğrencileri, düşme hattının sadece 1 puan üzerinde. Bu hafta ise düşme hattında yer alan Granada’yı konuk edecekler. Mallorca kazanırsa, kümede kalma yolunda önemli bir avantaj elde edecek. Maç öncesinde Mallorca’da Aleksandar Sedlar ve Dominik Greif’in sakatlıkları bulunuyor.

Granada 5 Maçtır Kazanamıyor

Granada, geçtiğimiz hafat sonu Los Carmenes’de konuk ettiği Celta Vigo ile 1-1 berabere kaldı. 90+2’de Luis Milla’nın attığı golle 1 puanı kurtardılar. Aitor Karanka yönetiminde çıktıkları 2 karşılaşmada da berabere kaldılar. Düşme hattında bulunan Granada, La Liga’da oynadığı son 5 karşılaşmadan ise galibiyet çıkartamadı. 17. Sıradaki Cadiz’in ise sadece 1 puan gerisindeler. Bu hafta Mallorca’ya konuk olacak Granada’da Ruben Rochina ve Raul Torrente sakat olan isimler.

Mallorca – Granada Maç Bilgileri

Mallorca – Granada Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Smart Spor kanalından Türkiye saati ile 15.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele El Toralin Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mallorca’da Aleksandar Sedlar ve Dominik Greif’in sakatlıkları bulunuyor. Granada’da Ruben Rochina ve Raul Torrente sakat olan isimler.

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Manolo Reina, Joan Sastre, Antonio Raillo, Antonio Sanchez Navarro, Brian Olivan, Salva Sevilla, Dani Rodriguez, Iddrisu Mohammed, Brian Cufre, Victor Mollejo, Vedat Muriqi

Granada’nın ilk 11’i Belli mi?

Granada’nın muthtemel kadrosu: Aaron Escandell, Nehuen Perez, Victor Diaz, Carlos Neva, German Sanchez, Darwin Machis, Yangel Herrera, Yan Eteki, Antonio Puertas, Jorge Molina, Luis Suarez

İddaa Tahmini

Granada’nın son haftalardaki performansı hiç güven vermiyor. Geçen hafta 1 puanı son dakikada kurtardılar. Mallorca, taraftarı önünde iyi oynayan bir takım. Vedat Muriqi önderliğinde 3 puan almayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.78

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.00

Maç Sonucu: 2-6

Maç Sonu Editör Yorumu: Mallorca evinde, şok bir mağlubiyet yaşadı. Granada’ya 6-2 kaybettiler ve La Liga’da düşme hattına gerilediler.