Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Hertha Berlin Mainz Bahis Tahmini 07.05.2022

7 Mayıs Cumartesi günü Almanya Bundesliga fikstüründe bizleri, Hertha Berlin ile Mainz‘ın 3 puan mücadelesi bekliyor. Türkiye saati ile 19:30’da başlayacak olan müsabaka beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 5 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Rexbet, Hertha Berlin galibiyetine 2.50, beraberliğe 3.60, Mainz galibiyetine ise 2.80 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.68, KGYOK 2.20 olarak verilmiş.

Hertha Berlin 3 Puan Peşinde

Hertha Berlin’in ligde kalma mücadelesi devam ediyor. Son 3 haftadan namağlup çıkmayı başaran ev sahibi, 3 maçtan 7 puan toplamayı başarırken, düşme hattının ve Play Out hattının üzerinde kalmayı başardı. Teknik adam değişikliğiyle birlikte ligdeki etkisini arttıran Hertha Berlin, Augsburg ve Sutttgart galibiyetlerinin ardından Arminia Bielefeld ile deplasmanda 1-1 berabere kalmayı başardı. Son 2 haftada Hertha Berlin’e ligde kalmak için 3 puan yeterli olacak. Son hafta Dortmund deplasmanına konuk olacak olan Hertha, Mainz karşısında kazanarak rahatlamak istiyor. Ev sahibi sezonun ilk yarısında rakibine deplasmanda 4-0 kaybetmişti.

Mainz Hedefsiz Kaldı

Almanya Bundesliga sahnesinde 32 haftadan 12 galibiyet, 6 beraberlik, 14 mağlubiyetle 42 puan toplamayı başaran Mainz, küme düşme tehlikesinden uzak kalırken, UEFA Avrupa Ligi yarışında ise son 6 haftanın 5’inde puan kaybetti ve Avrupa şansını tamamen kaybetti. 5 Maçlık galibiyet hasretine şampiyonluğunu ilan eden Bayern Münih karşısında geçtiğimiz hafta 3-1’lik skorla son veren Bo Svensson’un öğrencileri, sezonun ilk yarısında zorlanmadan mağlup ettiği Hertha Berlin ile bitime  2 hafta karşı karşıya gelecek. Konuk ekip sahaya hedefsiz çıkarken, rakibi ise küme düşme tehlikesiyle çıkacak.

Hertha Berlin – Mainz Maç Bilgileri

Hertha Berlin – Mainz 05 Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 5 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olympia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hertha Berlin takımında Stevan Jovetic, Rune Jarstein, Alexander Schwolow ve Lee Dong-Jun sakat. Mainz 05 cephesinde ise Delano Burgzorg ve Lee Jae-Sung’ın sakatlığı bulunuyor.

Hertha Berlin’in 11’i Belli mi?

Hertha Berlin’in muhtemel kadrosu: Laurenz Lotka, Peter Pekarik, Torunarigha, Mittelstadt, Ascacibar, Suat Serdar, Klünter, Ekkelenkamp, Maolida, Belfodil, Marco Richter.

Mainz 05’in ilk 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Robin Zentner, Niakhate, Brosinski, Bell, Silvan Widmer, Nebel, Martin, Barreiro, Papela, Seon Lee, Burkard.

İddaa Tahmini

Son haftalarda yeni hocasıyla birlikte ligde kalmak adına önemli adımlar atan Hertha Berlin, taraftarı önünde kazanarak ligde kalmayı garantileyecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.25

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.50

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Hertha Berlin için tehlike çanları çalmaya devam ederken, 3 maçlık yenilmezlik serisini Mainz mağlubiyetiyle kaybeden ekip, küme düşme tehlikesini çok daha yakından hissetmeye başladı.