Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Greuther Fürth Dortmund İddaa Tahmini 07.05.2022

7 Mayıs Cumartesi günü Almanya Bundesliga‘da 33. hafta heyecanı yaşanırken, küme düşmesi kesinleşen Greuther Fürth sahasında 2. sıradaki Borussia Dortmund‘u konuk edecek. Saat 16:30’da sahne alacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 3.

Rexbet, Greuther Fürth galibiyetine 9.50, beraberliğe 6.00, Dortmund galibiyetine ise 1.30 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 7.50, beraberliğe 5.50, konuk ekibe ise 1.17 oran veriyor.

Greuther Fürth Lige Veda Etti

Almanya Bundesliga sahnesinde küme düşmesi kesinleşen ilk takım Greuther Fürth oldu. Ligin yeni temsilcisi yetersiz kadro yapısıyla Bundesliga seviyesini kaldıramadı ve teknik adamı Stefan Leitl yönetiminde küme düştü. 32 haftadan 3 galibiyet, 9 beraberlik, 20 mağlubiyetle 18 puan toplamayı başarabilen ev sahibi, kalesinde gördüğü 77 gole ise sadece 26 golle karşılık verebildi. Bundesliga’da averaj takımı haline gelen Fürth, geçtiğimiz hafta Union Berlin deplasmanından büyük bir sürprizle dönerken, 1 puan kümede kalmak için yeterli olmadı. Küme düşmesi kesinleşen ev sahibi, son 2 haftada da ligin en zayıf halkası olarak güven vermemeye devam ediyor.

Borussia Dortmund Mutlak Favori

Borussia Dortmund’a son 2 haftada 3 puan yetiyor. Almanya Bundesliga sahnesinde Bayern Münih şampiyonluğunu ilan ederken, Dortmund’un hedefi ise 2. sırayı garantilemek oldu. Der Klassiker mağlubiyetinin ardından Bochum’a sahasında 4-3’lük skorla kaybeden Marco Rose ve öğrencileri, küme düşmesi kesinleşen Fürth karşısında kazanması halinde ise 2. sırayı garanti altına alacak. Son maça Erling Halaand 3 golle damga vururken, konuk ekip savunma performansıyla ise sınıfta kaldı. 2 haftadır mağlup olsa da, hala Bundesliga’nın en iyi performanslarından birini sergileyen Dortmund, sezonun ilk yarısında 3-0 mağlup ettiği Fürth karşısında tekrar kazanmak istiyor.

Greuther Fürth – Dortmund Maç Bilgileri

Greuther Fürth – Borussia Dortmund Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Sportpark Ronhof Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Greuther Fürth takımında Jetro Willems kart cezalısı. Robin Kehr, Marco Meyerhöfer, Paul Seguin ve Havard Nielsen sakat. Borussia Dortmund cephesinde ise Mateu Morey, Thomas Meunier, Steffen Tigges, Marcel Schmelzer, Giovanni Reyna, Gregor Kobel, Donyell Malen, Mahmoud Dahoud, Mats Hummels ve Thorgan Hazard’ın sakatlığı bulunuyor.

Greuther Fürth’ün 11’i Belli mi?

Greuther Fürth’ün muhtemel kadrosu: Sascha Burchert, Maximilian Bauer, Simon Asta, Itter, Tillmann, Christiansen, Leweling, Griesbeck, Viergever, Jessic Ngankam, Hrgota.

Borussia Dortmund’un ilk 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Marwin Hitz, Felix Passlack, Nico Schulz, Pongracic, Brandt, Bellingham, Axel Witsel, Marco Reus, Marius Wolf, Donyell Malen, Erling Haaland.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da liderin ardından en iyi performansı sergileyen Dortmund, küme düşmesi kesinleşen Fürth karşısında rahat bir galibiyetle haftayı noktalayacaktır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.59

Rexbet Oranı: H2, Oran 1.78

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Dortmund ligde küme düşmesi kesinleşen Fürth karşısında çok rahat bir galibiyet aldı. Konuk ekibe 3 puanı 3 gol getirdi. Kazananları tebrik ederiz.