Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lorient Marsilya İddaa Tahmini 08.05.2022

8 Mayıs Pazar günü Türkiye saat ile 18:05’te sahne alacak olan Fransa Ligue 1‘in 36. hafta mücadelesinde, Lorient‘in konuğu Marsilya. Mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS 2.

Betroad, Lorient galibiyetine 4.00, beraberliğe 3.75, Marsilya galibiyetine ise 1.92 olarak belirlenmiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.85, 2.5 Alt 2.00 oran kazandırıyor.

Lorient Tehlikeyi Atlatamadı

Lorient’in deplasman kabusu devam ederken, Christophe Pellissier’in öğrencileri iç sahadaki etkisiyle lige tutunmaya çalışıyor. Deplasmanda ligin en kötü karnesine sahip olan Lorient, bitime 3 hafta kala Play Out hattının 3 puan üzerinde yer alıyor. Son 2 haftada Rennes ve Reims karşısında mağlubiyetlerden kurtulamayan Lorient, kalesinde tam 7 gole engel olmayı başaramazken, rakip filelere ise sadece 1 gol gönderebildi. Düşüşe çare arayan ev sahibi, bu hafta PSG’nin ardından sezona damga vuran Marsilya ile iç sahada karşı karşıya gelecek. Sezonun ilk yarısında rakibine 4-1 kaybeden Lorient, 2. sırayı korumak için sahaya çıkacak olan Marsilya karşısında sürpriz arayacak.

Marsilya Avrupa’ya Odaklandı

Marsilya, UEFA Konferans Ligi’nde finalin kapısından döndü. İlk maçta Feyenoord 4-3 kaybeden Jorge Sampaoli’nin öğrencileri, Dieng’in kaçırdığı goller ve savunmanın ilk maçta yaptığı büyük hataların bedelini ağır ödedi. Hafta sonu Lyon derbisini 3-0 kaybeden Marsilya rotasını rövanş maçına çevirirken, evinde Feyennord ile golsüz berabere kaldı ve turnuvaya veda etti. Fransa Ligue 1’de liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden konuk ekip, Monaco’nun 3 puan üzerinde yer alırken, rakibinin bu hafta kazanmasıyla birlikte puan farkı kapandı. Marsilya yeniden 3 puan öne geçmek için Lorient deplasmanında kazanmak zorunda.

Lorient – Marsilya Maç Bilgileri

Lorient – Marsilya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 ekranlarından Türkiye saati ile 18.05’te naklen yayınlanacak

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Bastien Dechepy. Mücadele Yves Allainmat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lorient takımında Teddy Bartouche sakat. Marsilya cephesinde ise Konrad De La Fuente, Leonardo Balerdi ve Dimitri Payet’in sakatlığı bulunuyor.

Lorient’in 11’i Belli mi?

Lorient’in muhtemel kadrosu: Paul Nardi, Jenz, Petrot, Le Goff, Stephane Diarra, Monconduit, Mendes, Le Fee, Moffi, Mouazan, Lauriente.

Marsilya’nın ilk 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Paul Lopez, William Saliba, Duje Caleta Car, Alvaro Gonzalez, Sead Kolosinac, Matteo Guendouzi, Amine Harit, Cengiz Ünder, Bakambu, Bamba Dieng, Arkadiusz Milik.

İddaa Tahmini

Üst üste mağlubiyetlerle yıkılan Marsilya, Konferans Ligi vedasının ardından ligde yükselişe geçecek ve Lorient deplasmanından 3 puanla dönmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.69

Betroad Oranı MS 2, Oran 1.92

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Fransa Ligue 1’e odaklanan Marsilya, deplasmandan 3 puanı 3 golle alırken, Lorient’e skor dahi üretme şansı tanımadı. Kazananları tebrik ederiz.