Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

PSG Troyes İddaa Tahmini 08.05.2022

İddaa fikstüründe 8 Mayıs Pazar günü yer alan Fransa Ligue 1‘in 36. hafta mücadelesinde, PSG ile Troyes karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 2 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati ise 21:45.

Betroad, PSG galibiyetine 1.18, beraberliğe 7.50, Troyes galibiyetine ise 17.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.41, 2.5 Alt 3.02 olarak verilmiş.

PSG İç Sahada Namağlup

Fransa Ligue 1’de bitime 4 hafta kala iç sahada aldığı 1-1’lik Lens beraberliğiyle şampiyonluğunu ilan eden PSG, Mauricio Pochettino önderliğinde Şampiyonlar Ligi hayallerini bir sezon daha ertelerken, ligi ise domine etmeyi başardı. Şampiyon olarak geçtiğimiz hafta Strasbourg deplasmanına konuk olan PSG’de geçtiğimiz haftaya Fransız yıldız Mbappe 2 gol, 1 asistle damga vurdu ve şampiyonluğun rehavetine kapılan takımını mağlubiyetten kurtardı. Bu sezon iç sahada namağlup bir Fransa Ligue 1 performansı ortaya koyan PSG, şampiyonluk kutlamalarına devam ederken, iç sahadaki harika performansını Troyes galibiyetiyle taçlandırmak istiyor.

Troyes 4 Maç Sonra Kazandı

Fransa Ligue 1’in yeni temsilcileri arasında yer alan Troyes, 35 haftadan 9 galibiyet, 9 beraberlik, 17 mağlubiyetle 36 puan toplamayı başarırken, geçtiğimiz hafta iç sahada alınan 3-0’lık net galibiyet, konuk ekibin bitime 3 hafta kala rahat bir nefes almasını sağladı. Lille karşısında oyunu domine eden ve rakibinin 9 kişi kalmasını iyi değerlendiren Bruno Irles’in öğrencileri, kazanması halinde ligde kalmayı matematiksel olarak garantileyebilir. Lille galibiyetinin ardından Play Out hattı ile arasındaki puan farkını 5’e çıkaran ve 4 hafta sonra ligde galip gelen konuk ekipte moraller yerine geldi. Troyes deplasmanda şampiyonu mağlup etmek istiyor.

PSG – Troyes Maç Bilgileri

PSG – Troyes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Jerome Brisard. Mücadele Parc des Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG takımında Mauro Icardi, Julian Draxler ve Leandro Paredes sakat. Troyes cphesinde ise Yoann Salmier’in sakatlığı bulunuyor.

PSG’nin 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Keylor Navas, Achraf Hakimi, Marquinhos, Presnel Kimpembe, Juan Bernat, Idrissa Gueye, Marco Verratti, Mbappe, Danilo Pereira, Lionel Messi, Neymar.

Troyes’in ilk 11’i Belli mi?

Troyes’in muhtemel kadrosu: Gauthier Gallon, Adil Rami, Brown, Biancone, Issa Kabore, Chambost, Chavalerin, Tadieu, Dingome, Chadli, Iké Ugbo.

İddaa Tahmini

PSG iç sahada maç kaybetmese de, şampiyonluk rehavetinde. Yıldızlar topluluğu iç sahada skor üretmeyi başaracak ancak, Troyes karısında kalesini gole kapatamayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.87

Betroad Oranı KGVAR, Oran 2.00

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: PSG ve Troyes birbirlerine diş geçiremedi. Tam 4 golün atıldığı mücadelede, iki takımda iyi hücum performanslarıyla bizleri yanıltmadı. Kazananları tebrik ederiz.