Kayserispor Trabzonspor Bahis Tahmini 10.05.2022

Türkiye Kupası‘nda ilk finalist 10 Mayıs Salı akşamı belli olacak. Kayserispor ile Trabzonspor‘un karşı karşıya geleceği rövanş mücadelesi Türkiye saati ile 20:30’da başlarken, A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bets10, Kayserispor galibiyetine 3.60, beraberliğe 3.60, Trabzonspor galibiyetine ise 2.15 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.72, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

Kayserispor İlk Maçı Kaybetti

Türkiye Süper Ligi’nde küme düşme tehlikesini atlatan Kayserispor’da gözler Türkiye Kupası Yarı Finaline çevrildi. İlk maçta Trabzonspor’a deplasmanda son dakika golüyle 1-0 kaybeden Hikmet Karaman ve öğrencilerinin, iç sahada kazanmaktan başka şansı yok. İlk maçta Kayserispor etkisiz kalırken, maç boyunca oyunu kendi yarı sahasında kabullenen Sarı Kırmızılılar, rakibine kolay gol şansı vermese de, hücum hattındaki etkisizlikle birlikte Süper Lig liderine direnemedi. Şampiyonluğunu ilan eden bir Trabzonspor ile karşılaşacak olan Kayserispor, Türkiye Süper Lig sahnesinde ise son 4 haftayı 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle noktaladı. Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi favorileri elemeyi başaran ev sahibi sürprizleriyle kupaya damga vursa da, final için 2 farklı galibiyetten başka şansı yok.

Trabzonspor Çifte Kupa İstiyor

Türkiye Süper Ligi’nin şampiyonu Trabzonspor, Türkiye Kupası Yarı Final Turu’nun rövanşında Kayserispor deplasmanına konuk olacak. Bordo Mavililer ilk maçta 1-0 mağlup etmeyi başardığı rakibine kaybetmemesi halinde finalist olacak. Taraftarı önünde aldığı 2-2’lik Antalyaspor beraberliğiyle bitime 3 hafta kala Süper Lig şampiyonluğunu ilan eden konuk ekip, ligde 36 maçtan 22 galibiyet, 12 beraberlik, 2 mağlubiyet alırken, Abdullah Avcı yönetiminde lige damgasını vurdu. Kupada ise 3 turu geçmeyi başaran Bordo Mavililer, sezonu 2 kupayla kapatmak istiyor. Şampiyonluk kutlamalarına devam eden Trabzonspor, geçtiğimiz hafta ligde Hatayspor ile 1-1 berabere kaldı. Kayersipor’u bu sezon 3 maçta da mağlup etmeyi başaran ekip, finalist olmaya çok yakın.

Kayserispor – Trabzonspor Maç Bilgileri

Kayserispor – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma A Spor ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kayserispor’da karşılaşma öncesi Bernard Mensah’ın sakatlığı devam ediyor. Trabzonspor’da bu hafta Anders Trondsen ve Bruno Peres’in sakatlığı devam ediyor.

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Silvio Lung, Dimitrios Kolovetsios, Uğur Demirok, Mert Çetin, Yasir Subaşı, Abdülkadir Parmak, İbrahim Akdağ, Andrea Bertolacci, Miguel Cardoso, Carlos Mane, Mario Gavranovic.

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Serkan Asan, Stefano Denswil, Hüseyin Türkmen, Tymoteusz Puchacz, Berat Özdemir, Marek Hamsik, Anastasios Bakasetas, Anthony Nwakaeme, Edin Visca, Andreas Cornelius.

İddaa Tahmini

Türkiye Süper Lig şampiyonu Trabzonspor, Türkiye Kupası’nda final hedefinden vazgeçmeyecek ve bu sezon 3 kez mağlup ettiği Kayserispor karşısında bir kez daha galip gelecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.87

Best10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Tam 6 golün atıldığı zorlu mücadeleden sürpriz bir galibiyet çıktı. Deplasmandan mağlubiyetle dönen Kayserispor, şampiyon Trabzonspor’u iç sahada farklı skorla mağlup ederek, finalist olmayı başardı.