Kayserispor Trabzonspor İddaa Tahmini 10.05.2022

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında, Kayserispor ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Saat 20.30’da başlayacak karşılaşma A SPOR kanalından ekranlara gelecek.

Kayserispor ve Trabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Kayserispor kazanır 3.60, beraberlik 3.60, Trabzonspor kazanır ise 2.15 olarak açıklanmış.

Kayserispor Final Peşinde

Kayserispor, ilk maçta iyi bir direnç göstermişti ama maçın son dakikalarında yedikleri golle 1-0 kaybettiler. Trabzonspor karşısında turu geçmeleri için en az 2 farklı galip gelmeleri gerekiyor. Süper Lig’de son haftalarda kazanmakta zorlanan bir Kayserispor var. Son 4 maçta da galibiyet alamadılar. Yaklaşık 1 aydır akıllar bu maçta ama Trabzonspor karşısında işleri pek kolay değil. Gavranovic, Thiam ve Cardoso 3’lüsüyle Trabzonspor savunmasını zorlayacakları bir gerçek. Maç öncesinde Kayserispor’da Bernard Mensah’ın sakatlığı devam ediyor.

Trabzonspor Avantajlı

Trabzonspor, geçtiğimiz hafta Süper Lig’de konuk olduğu Hatayspor ile 1-1 berabere kalmıştı. Rotasyona gittikleri maçtan 1 puan ile ayrıldılar. Türkiye Kupası’nda ilk maçta 1-0 mağlup ettikleri Kayserispor’a bu kez deplasmanda konuk olacaklar. Son haftalarda Trabzonspor savunmasının aksadığı net bir gerçek. Süper Lig’de oynadıkları son 4 karşılaşmada da kalesini gole kapatamayan Trabzonspor, savunmada güven vermiyor. Maç öncesinde Trabzonspor’da Bruno Peres ve Anders Trondsen’in sakatlığı devam ediyor.

Kayserispor – Trabzonspor Maç Bilgileri

Kayserispor – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma A SPOR kanalından Türkiye saati ile 20.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kayserispor’da Bernard Mensah’ın sakatlığı devam ediyor. Trabzonspor’da Bruno Peres ve Anders Trondsen’in sakatlığı devam ediyor.

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Silvio Lung, Dimitrios Kolovetsios, Uğur Demirok, Mert Çetin, Yasir Subaşı, Abdülkadir Parmak, İbrahim Akdağ, Andrea Bertolacci, Miguel Cardoso, Carlos Mane, Mario Gavranovic

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Serkan Asan, Stefano Denswil, Hüseyin Türkmen, Tymoteusz Puchacz, Berat Özdemir, Marek Hamsik, Anastasios Bakasetas, Anthony Nwakaeme, Edin Visca, Andreas Cornelius

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. Gollere yönelmekte fayda var. Kayserispor, iç sahada üretken bir takım. Hem Kayserispor’dan hem de Trabzonspor’dan gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Kayserispor, finale çıktı. Trabzonspor karşısında 4-2 kazanmayı başardılar ve Türkiye Kupası’nda finale yükseldiler.