Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Fiorentina Roma İddaa Tahmini 09.05.2022

İtalya Serie A Ligi‘nde 36. hafta dev bir maçla sona eriyor. 9 Mayıs Pazartesi akşamı sahne alacak mücadelede iki ezeli rakip Fiorentina ile Roma karşı karşıya gelecek. S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak derbinin başlama saati 21:45.

Bets10, Fiorentina galibiyetine 2.35, beraberliğe 3.60, Roma galibiyetine ise 3.00 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.12, beraberliğe 3.05, konuk ekibe ise 2.70 oran veriyor.

Fiorentina Derbi Öncesi Moralsiz

İtalya Serie A Ligi’nin 35. haftasında Milan deplasmanına konuk olan Fiorentina, karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrılırken, son 3 haftadan puan çıkaramadı. Salernitana ve Udinese mağlubiyetlerinin ardından düşüşünü sürdüren Vincenzo Italiano’nun öğrencileri, son 180 dakikada skor dahi üretmeyi başaramadı. Derbi öncesi ev sahibinde moraller bozuk. Konferans Ligi potasındaki yerini Roma’ya kaptıran Fiorentina, bu hafta derbide kazanarak, bitime 2 hafta kala 6. sıradaki yerini geri almak istiyor. Vlahovic’in gidişi ev sahibinde etkilerini son haftalarda göstermeye başladı. Bu sezon Konferans Ligi’nin finalisti Roma ile gelecek sezon Konferans Ligi’ne gitmek için mücadele verecek olan Fiorentina’nın derbide işi oldukça zor.

Roma Final Biletiyle Döndü

Roma cephesinde Tammy Abraham attı, Konferans Ligi’nde final bileti geldi. Jose Mourinho’nun öğrencileri yarı finalist olarak çıktığı İngiltere deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönerken, geçtiğimiz hafta evinde rakibini 1-0 mağlup ederek, finalde Feyenoord’un rakibi olmayı başardı. Roma bu süreçte İtalya Serie A Ligi’nde 3 maçta puan kayıpları yaşarken, asıl hedefine ulaştı diyebiliriz. Final için gün sayan konuk ekip, İtalya Serie A Ligi’nde ise son 3 haftaya girilirken, 59 puanla 6. sırada yer alıyor. Avrupa Ligi potasıyla arasında 3 puan fark bulunan Roma, en yakın rakibi Fiorentina’nın ise 3 puan üzerinde yer alıyor. Kritik bir maça çıkacak olan Roma, lige yorgun dönse de, ezeli rakibine kaybetmeyerek, yerini korumak istiyor.

Fiorentina – Roma Maç Bilgileri

Fiorentina – Roma Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Marco Guida. Mücadele Artemio Franchi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fiorentina’da Gaetano Castrovilli ve Alvaro Odriozola’nın sakatlıkları devam ediyor. Roma’da tek eksik sakatlığı devam eden Henrikh Mkhitaryan.

Fiorentina’nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Milenkovic, Julio, Biraghi, Venuti, Maleh, Saponara, Alfred Duncan, Jose Callejon, Nicolas Gonzalez, Krzysztof Piatek.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Vina, Smalling, Kumbulla, Bryan Cristante, Maitland-Niles, Veretout, Lorenzo Pellegrini, El Shaarawy, Nicola Zalewski, Tammy Abraham.

İddaa Tahmini

Dev maçta iki takımında hata lüksü yok. İtalya Serie A Ligi’nde derbi 6. sıradaki takımı belirleyecek. İki takımda kaybetmek istemediği dev maçta ezeli rakiplerinde zorlanmadan skor üreteceğini ve maçta 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.66

Best10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Derbiye Fiorentina damga vurmayı başarırken, gol şansı tanımadığı ezeli rakibi Roma’yı iç sahada, Nicolás González ve Giacomo Bonaventura’nın golleriyle 2-0 mağlup etmeyi başardı.