TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Antalyaspor Konyapsor İddaa Tahmini 09.05.2022

Spor Toto Süper Lig’de haftanın kapanış maçı. Konyaspor deplasmanda, Antalyaspor’a konuk olacak. Zorlu mücadele saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından takip edilebilecek.

Antalyaspor ile Konyapsor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Antalyaspor galibiyetine 2.70, beraberlik tercihine 3.45, Konyapsor galibiyetine ise 2.65 verildiğini görüyoruz.

Antalyaspor Favori Taraf

Antalyaspor, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Trabzonspor deplasmanına konuk olan Nuri Şahin’in ekibi, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Süper Lig’de yenilmezlik serisini sürdüren Antalyaspor, 13 maçtır mağlubiyet yaşamıyor. En son mağlubiyetini Ocak ayında Çaykur Rizespor deplasmanıda aldılar. Bu hafta konuk edecekleri Konyaspor karşısında da maçın favorisi olarak gösteriliyorlar. Karşılaşma öncesinde Antalyaspor’da Hakan Özmert ve Admir Mehmedi sakat olan isimler.

Konyaspor’un İşi Zor

Konyaspor, geçtiğimiz hafta şok bir mağlubiyet yaşadı. İç sahada konuk ettikleri Fatih Karagümrük karşısında 2-1 kaybettiler. 1-0 öne geçtiği karşılaşmada son 10 dakikada yedikleri 2 golle mağlup oldular. Süper Lig’de Fenerbahçe’nin 4 puan gerisine düşen Yeşil Beyazlılar, Şampiyonlar Ligi umutlarını da zora sokmuş oldu. Bu hafta Antalyaspor’a konuk olacak Konyaspor’un 3 puan alması şart. Aksi halde 2. Sıra umutları ciddi şekilde azalacak. Maç öncesinde Konyaspor’da Amar Rahmanovic kart cezalısı.

Antalyaspor – Konyaspor Maç Bilgileri

Antalyaspor – Konyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antalya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Antalyaspor’da Hakan Özmert ve Admir Mehmedi sakat olan isimler. Konyaspor’da Amar Rahmanovic kart cezalısı.

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Diogo Sousa, Bünyamin Balcı, Naldo, Fedor Kudryashov, Güray Vural, Andrea Poli, Fredy, Doğukan Sinik, Fernando, Haji Wright, Luiz Adriano

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Ibrahim Sehic, Barış Yardımcı, Abdülkerim Bardakçı, Adil Demirbağ, Guilherme, Musa Çağıran, Endri Cekici, Oğulcan Ülgün, Zymer Bytyqi, Paul Jose Mpoku, Sokol Cikalleshi

İddaa Tahmini

Antalyaspor, maçın favorisi. Süper Lig’de iyi bir hava yakaladılar. Konyaspor’un bu hafta işi zor. Antalyaspor’u taraftarı önünde 3 puana yakın görüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.39

Best10 Oranı: MS 1, Oran 2.70

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Antalyaspor, haftayı 3 puan ile kapattı. İç sahada konuk ettikleri Konyaspor’u 3-2 mağlup ettiler ve Süper Lig’de yenilmezlik serileri 14 maça çıktı.