LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Granada Athletic Bilbao Bahis Tahmini 10.05.2022

İspanya La Liga’da geçen hafta sürpriz bir galibiyet alan Granada bu hafta evinde, Athletic Bilbao’yu ağırlayacak. Mücadelenin saat 21.00’de başlayacağını ve Smart Spor kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Granada ve Athletic Bilbao arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Granada kazanır 4.25, beraberlik 3.60, Athletic Bilbao kazanır ise 1.92 olarak açıklanmış. 

Granada Umutlarını Arttırdı

Granada, geçtiğimiz hafta sonu dikkat çekici bir galibiyet aldı. Konuk oldukları Mallorca deplasmanında 6-2 kazanmayı başardılar. La Liga’da puanını 34’e yükselten Granada, düşme hattının ise 2 puan üzerine çıkmış oldu. Aitor Karanka’nın göreve gelişiyle birlikte çıktıkları 3 karşılaşmada da mağlubiyet yüzü görmediler. Kümede kalma umutlarını arttıran Granada, bu hafta Los Carmenes’de Athletic Bilbao’yu konuk edecek. Maç öncesinde Granada’da Neyder Lozano ve Ruben Rochina’nın sakatlıkları devam ediyor.

Athletic Bilbao Evinde Kazanamadı

Athletic Bilbao’da yenilmezlik serisi 3 maça çıktı. Geçtiğimiz hafta sonu San Mames Barria’da konuk ettikleri Valencia ile golsüz berabere kaldılar. Avrupa umutlarını zora sokan Bask ekibi, önemli sayılabilecek 2 puan kaybetti. Real Sociedad’ın mağlup olduğu Villarreal’in ise puan kaybettiği haftada fırsatı kaçırdılar. La Liga’da oynadığı son 3 maçta 7 puan toplayan Imanol’un ekibi, bu hafta Los Carmenes’de Granada karşısında galibiyet arayacak. Maç öncesinde Athletic Bilbao’da Ohian Sancet’in sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Granada – Athletic Bilbao Maç Bilgileri

Granada – Athletic Bilbao Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.00’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nuevo Los Carmenes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Granada’da Neyder Lozano ve Ruben Rochina’nın sakatlıkları devam ediyor. Athletic Bilbao’da Ohian Sancet’in sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Granada'nın ilk 11’i Belli mi?

Granada’nın muthtemel kadrosu: Aaron Escandell, Nehuen Perez, Victor Diaz, Carlos Neva, German Sanchez, Darwin Machis, Yangel Herrera, Yan Eteki, Antonio Puertas, Jorge Molina, Luis Suarez

Athletic Bilbao'nun ilk 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Dani Vivian, Unai Nunez, Mikel Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Dani Garcia, Dani Garcia, Iker Muniain, Raul Garcia, Inaki Williams

İddaa Tahmini

Granada’nın iç sahada oynadığı son 3 maçta karşılıklı goller atıldı. Kümede kalma umutlarını arttırmak adına bugün kazanmaları şart ama Athletic Bilbao kolay bir rakip değil. Hem Granada hem de Athletic Bilbao’dan gol bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Granada, galibiyet serisini 2 maç çıkarttı. Los Carmenes’de Athletic Bilbao’yu 1-0 mağlup ettiler ve kümede kalma umutları devam etti.